Hogyan lehet emberi értéket teremteni?
Belső hang használatával ugye lehetséges az önfejlesztés
Van valakinek esetleg egy "önfejlesztési jegyzete" amiből szösszeneteket megosztana?
Vagy valamilyen más mód arra, hogy értékesebb legyen az ember?
Olvass ilyen jellegű könyveket vagy hallgass hangoskönyveket.
https://www.youtube.com/results?search_query=louise+l+hay+me..
https://www.youtube.com/watch?v=QXZyRcSkcWM&ab_channel=Laszl..
Én nekem nagyon sok van, régóta írom őket magamnak, de nehezen lenne értelmezhető másoknak. De benne lebontom az érték jelentését, a mai értéket, a valódi értéket, tehát megismerem az igazi jelentését, és a félreértéseket.
Minden kérdésekből indul ki. Mindenre van válasz, mindent lehet tudni, de csak akkor, ha a jó kérdést teszed fel hozzá, ami elvezet oda. Mit jelent neked az érték? Mitől értékes valaki? Miért?
Könnyen teremthetsz értéket az én levezetéseim szerint. A belső tudás, belső bölcsességből fakadó számít, nem az, hogy egy szakmát kitanulsz, vagy új technológiát találsz fel, hanem egy látásmódba belemész, ami magasabb, ami tisztább. Ami közelebb van a valósághoz. Ahhoz eljutsz, ez az első, aztán a társadalom számára is elérhetővé teszed, alkotáson keresztül, vagy beszédben, akárhogy. Amikor ők megértik, közelebb kerültök közösen a magasabb igazsághoz. Így értéket adtál nekik, közelebb vitted magatokat egymáshoz.
Pl. szerintem a művészeknek kellene a legtöbb pénzt keresniük. Nem anyagi fejlesztések kellenek, hanem az érzésre, lélekre kéne figyelni, mert hiába van űrhajónk, ha lelkileg üresek és elégedetlenek vagyunk. Ha elégedettek vagyunk, elég nekünk egy szék és egy mező, kiülve csodálnánk és élveznénk. Ez az ami igazán számít szerintem, és itt van egy értelmetlen csavar az ember fejében, aki félreértelmezte a valóságot. Na mindegy, tudnék még sokat papolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!