Milyen a világnézeted az emberekről? Hogy viszonyulsz másokhoz?
Lehet ennyiből nem egyértelmű, írok egy példát.
Pl.: Élni és élni hagyni elvet vallom és úgy viszonyulok másokhoz, ahogy ők hozzám, ha kedvesek, én is az vagyok, ha nem, akkor én sem.
Elsősorban magammal foglalkozom, nem másokkal. Tehát nem viszonyulok azonnal negatívan valakihez, mert az ő stílusa olyan. Alapvetően mindenkit jóhiszeműnek tartok, csak van, akit annyira megviseltek a saját traumái, hogy nehezen nyit, nehezen bízik meg másokban, és ez különféle, negatív külső jegyekben (arrogancia, düh, lekezelés, bizalmatlanság) nyilvánul meg.
Nem ezt igyekszem meglátni, hanem az embert, aki mögötte van.
Ez nem könnyű feladat, sok önuralmat igényel, és hajlamos vagyok néha én is arra, hogy az egómat toljam előtérbe: megsértődjek, megbosszuljam, visszavágjak - ennek semmi értelme, mert csak tovább rombolja a kapcsolatot.
Ha pedig nem célom fenntartani a kapcsolatot egy ilyen emberrel, akkor inkább elengedem a maga útjára, és nem foglalkozom vele tovább.
Ugy tekintek az emberekre mint magamra. Egy allatkent.
A tuleles a fontos, ezert muszaj jo munkaert egymast legyoznunk, akar kegyetlen modon.
Parzas miatt megakarjuk szerezni azt akit akarunk masok elol, akar kegyetlen modon.
En vagyok a legfontosabb az univerzumban, akar kegyetlen modon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!