Nő kontra férfi, kinek az élete könnyebb?
"Férfiként munkalehetőség is több van, és ugyanolyan munkakörért többet kapsz sajnos."
Nem kapsz többet. Elég szomorú, hogy emberek ezzel nincsenek tisztában. Ha MINDEN egyezik a tapasztalat és tanultság terén, akkor pontosan ugyanannyit kap a nő, mint a férfi. Pont. Period.
Egyébként meg az életnek sok-sok területe van, egyikben ez a nem előnyösebb, másikban a másik. Nagyjából "perfectly balanced, as all things should be", csak, hogy Thanost idézzem. Felesleges ezen pattogni.
12#
Kevered a dolgokat. Ha férfi lenne gyerekkel, meg lenne egy független nő, akkor fordítva lenne.
"Római Szerződés eredeti, 1957-ben hatályos 119. cikke kimondta, hogy „a nőknek és a férfiaknak egyenlő munkáért egyenlő bér jár"
Erről viszont törvény van.
10es végre valaki megmondta a frankót. Nem kell itt gürizni meg anyaként állásinterjúkra járni, nőként elcsábítasz egy gazdag férfit és mindened megvan. Férfiak meg dolgozhatnak a bányában éhbérért. A nők a manipulációval érik el azt, amit akarnak, mindig megy a cselszövés, mint a szappanoperákban.
És ahhoz mit szóltok, hogy 18 évesen egy nő bárkit megfoghat magának, egy ugyanilyenkorú férfin pedig keresztülnét mindenki?
"Észérveket, kultúrált hozzászólásokat várok el"
Aztán szopni kezded Incel Vinczét, aki szerint minden nő qrva. :)
Férfiként mondom, hogy nekünk könnyebb (Bár nő sosem voltam, így összevetési alapom nincs.), de te ezt úgysem fogod megérteni, mivel nem vagy férfi.
17 Nem mindenki tud/akar elcsábítani egy gazdag férfit, fene a pofámat, hogy szerelemből házasodtam.
Attól hogy egy nő 18 éves még nem törvényszerűen szép és nem feltétlenül qurva. Tudom, te legszívesebben az lennél, de hidd el, a legtöbb nő nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!