Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nő kontra férfi, kinek az...

Nő kontra férfi, kinek az élete könnyebb?

Figyelt kérdés
Észérveket, kultúrált hozzászólásokat várok el

2021. jún. 11. 12:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
16%

"Férfiként munkalehetőség is több van, és ugyanolyan munkakörért többet kapsz sajnos."

Nem kapsz többet. Elég szomorú, hogy emberek ezzel nincsenek tisztában. Ha MINDEN egyezik a tapasztalat és tanultság terén, akkor pontosan ugyanannyit kap a nő, mint a férfi. Pont. Period.

Egyébként meg az életnek sok-sok területe van, egyikben ez a nem előnyösebb, másikban a másik. Nagyjából "perfectly balanced, as all things should be", csak, hogy Thanost idézzem. Felesleges ezen pattogni.

2021. jún. 11. 14:31
 12/29 anonim ***** válasza:
46%
11 Nem kap. Én jelentkeztem multicéghez, volt tól-ig fizu igény, rá is kérdeztem, hogy ez mit jelent (azt hittem, az alacsonyabb érték a betanulási időre vonatkozik, a magasabb pedig azután) és közölték, hogy egyedülálló anyaként azért gondoljam át, mit kérek, mert azért velem jön egy "csomag" is. Magyarán: ha meg akarom kapni az állást, az alacsonyabb bért kérjem. És a legtöbb nő ezt választja, ha anya, mert meg akarja kapni az állást. Egy független férfi könnyen alkudozik.
2021. jún. 11. 14:47
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

12#

Kevered a dolgokat. Ha férfi lenne gyerekkel, meg lenne egy független nő, akkor fordítva lenne.

"Római Szerződés eredeti, 1957-ben hatályos 119. cikke kimondta, hogy „a nőknek és a férfiaknak egyenlő munkáért egyenlő bér jár​"

Erről viszont törvény van.

2021. jún. 11. 15:02
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Ahol bérigény van, nem. És a nőket könnyű belevinni abba, hogy kevesebbet kérjenek, mert egy egyedülálló anya meg akarja kapni az állást bármi áron. A házasságok fele válással végződik, és majdnem mindig az anyával marad a gyerek. Ezt jó átgondolni.
2021. jún. 11. 15:05
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
Vagyis majdnem mindig a férfi fizet gyerektartást.
2021. jún. 11. 15:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A nő pedig nem tud másodállást vállalni, neki kell korán elmennie a munkából stb. Nem tud több műszakban dolgozni, nem tud hét végén műszakot vállalni. Az apa meg kifizet 20-40 ezer gyerektartást és ennyi.
2021. jún. 11. 15:10
 17/29 A kérdező kommentje:

10es végre valaki megmondta a frankót. Nem kell itt gürizni meg anyaként állásinterjúkra járni, nőként elcsábítasz egy gazdag férfit és mindened megvan. Férfiak meg dolgozhatnak a bányában éhbérért. A nők a manipulációval érik el azt, amit akarnak, mindig megy a cselszövés, mint a szappanoperákban.

És ahhoz mit szóltok, hogy 18 évesen egy nő bárkit megfoghat magának, egy ugyanilyenkorú férfin pedig keresztülnét mindenki?

2021. jún. 11. 16:34
 18/29 anonim ***** válasza:
80%

"Észérveket, kultúrált hozzászólásokat várok el"

Aztán szopni kezded Incel Vinczét, aki szerint minden nő qrva. :)

Férfiként mondom, hogy nekünk könnyebb (Bár nő sosem voltam, így összevetési alapom nincs.), de te ezt úgysem fogod megérteni, mivel nem vagy férfi.

2021. jún. 11. 16:50
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

17 Nem mindenki tud/akar elcsábítani egy gazdag férfit, fene a pofámat, hogy szerelemből házasodtam.

Attól hogy egy nő 18 éves még nem törvényszerűen szép és nem feltétlenül qurva. Tudom, te legszívesebben az lennél, de hidd el, a legtöbb nő nem az.

2021. jún. 11. 16:57
 20/29 A kérdező kommentje:
Haha látom sokerült triggerelnem az ittlévőket :D
2021. jún. 11. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!