Másnak volt hogy elkezdte a jogsit aztán nem volt semmi kedve oktatóhoz járni?
Persze, soha nem voltam egy észlény, azt hittem majd itt is kezembe dobják annyi pénzért a papírt, aztán jöttek a pofonok 250+ ezer környékén elgondolkodtam a dolgokon, és közel 300-nál állt meg a történet.
Nem vettem komolyan se a kreszt, sem a rutint.
De már csak arra gondoltam hogy már a Hondámban ülök, a motor jogsihoz komolyabban álltam mert már nagyon akartam villantani pár csajnak :)
Kb mindenki így van, aki nem saját elhatározásból, hanem külső hatásra kezdi el.
Barátnőmmel (szülői nyomásra) elkezdtük tavaly júliusban. Iskolavizsgára 2-szer mentem, a vezetésig márciusban jutottam el. Elméletei vizsgára is 2-szer mentem (április-május). Jelenleg meg várom a vezetési vizsgát, ami október 6. Ő meg még iskolavizsgára se ment, hogy elkezdhessen vezetni. (Nem Magyarországon lakunk.)
Ha tudnád hányszor gondoltam arra, hogy "Mi a francért kellet beiratkozzak???". De lassan meglesz. Februártól kocsink is van, így vezetni is lesz amit. :)
Én elkezdtem, de abbahagytam talán 4 hét múlva. Egy év múlva újra nekikezdtem és sikeres vizsgával, jogsival zártam.
De gyűlölök vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!