Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki naponta rak ki képet...

Aki naponta rak ki képet instára vagy facebookra és köze sincs az infulencerséghez, tehát pénzt nem kap érte csak úgy csinálja, azt mi motiválja? ez vajon pozitív vagy negatív dolog?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha 3 embert ismersz, akkor így van. De a többségnek vannak barátai, családja, ismerősei is, akik szeretik és érdeklődnek felőle.

Szar lehet annak, akinek nincsenek.

2021. jún. 9. 10:32
 12/16 A kérdező kommentje:
mégszarabb annak aki azt hiszi h 30 barátja van pedig valójában 1sem:D
2021. jún. 9. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Mert ez mindenkiben ott van. Amikor valami jó történik, azt szeretjük világgá kürtölni. Kapsz egy ötöst, sikerül az első almás pite, lefogysz 20 kilót, stb.

Engem ismerősök nem követnek, csak idegenek, és karácsonykor szoktam posztolni rengeteget, mert imádom a karácsonyt. És mikor lájkolnak, az olyan érzés, hogy de jó, neki is az tetszik, ami nekem. (Engem sajnos son Grincs vesz körül.)

2021. jún. 9. 11:51
 14/16 A kérdező kommentje:
nem ez rohadtul nincs mindenkiben ott. miért mondod ezt hogy mindenkiben ott van? így akarod legitimálni a hülyeséget?
2021. jún. 9. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyakorló majom a Fővárosi Növény- és Baromkertben.
2021. jún. 9. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Akit ismerek, főleg a rokonai miatt szokta, akiket eleve érdekel mi van vele.
2023. dec. 13. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!