Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt gyerekkorodban a...

Mi volt gyerekkorodban a legnagyobb félelmed?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 15:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a kukásautótól is féltem mert dédnagyanyám azt mondta az a pulyaszedő.
2021. jún. 8. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kis tini koromban én is rendesen rettegtem az UFO-któl, meg a nulladik típusú találkozások c. műsor se tett túl jót a lelkivilágomnak. Nostradamus, világvége... évekig rettegtem ezek miatt.
2021. jún. 8. 17:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A kígyóktól, amiatt a hulye egeres lovagos rajzfilm miatt. De azt leküzdöttem.

A babáktól meg a mai napig frászt kapok, mert általánosban a felsősökkel lógtam és egy nyári táborban megnézették velem az Annabelt. Azóta nem tudok ember alakú babákat elviselni magam körül... köszi...

2021. jún. 8. 18:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, az ember alakú babák...Rám egyszer frászt hozták a szüleim, mert kaptam egy gyönyörű, velem egy nagyságú babát. Kb. 4-5 éves lehettem. Borzasztóan féltem tőle, pedig nem láttam semmi ezzel kapcsolatos filmet. A szobroktól és a próbababáktól is féltem, egyszer azt álmodtam, hogy egy ilyen próbababa vagy szobor jön be a szobába...Később, felnőtt fejjel rájöttem, hogy valószínű azért féltem tőlük, mert élethűek voltak és mégsem éltek=halottak voltak.
2021. jún. 8. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A régifajta boylerek piros visszajelző fénye.
2021. jún. 8. 22:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a szüleimmel történik valami. Láthattam valami ijesztő filmet, vagy nem tudom... de sokszor mentek el még este a kutyával sétálni, miután engem lefektettek aludni, olyankor soha nem bírtam elaludni amíg haza nem értek, nagyon féltem mindig hogy elviszi őket a szörny/baltásgyilkos.
2021. jún. 9. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

15

Bakker,a bojlertől én is féltem,pláne ha fűtött.

Unokatesóm kislánya is fél tőle .. érdekes. :D

2021. jún. 9. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sötét mély víz, aminek nem látom az alját. Mondjuk ez mai napig
2021. jún. 10. 00:26
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Én a szüleimtől féltem, mert bántalmaztak engem.
2021. jún. 10. 07:31
 20/21 anonim ***** válasza:
92%

Bogaraktól nagyon...

Szegények voltunk és a házban potyogott a bogár, páncélos volt stb több alkalommal volt rajtam és olyan mintha traumát szenvedtem volna.. mai napig reszketek mèg akkor is ha pókot látok...

2021. jún. 28. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!