Nekem E.T. A hideg kiráz tőle a mai napig.Hogy tudtak ilyen ocsmány ijesztő xart kitalálni? Ettől még a nagy fekete szemű ufók is jobbak.
Kiskoromban nem mertem kimenni estefelé már a garázs irányába sem. Úgyhogy köszönöm ezt a csodálatos filmet.
Alf
Rémálmaim is voltak ha láttam a tévében. Valami ocsmány pedofilnak gondoltam
Az erőslábú kutya. A faluban kóborolt, bejárt az udvarokba, megette a csirkéket. Nálunk egy fiatal fát is kidöntött a hátsó lábával, olyan erős volt.
Nyilván csak rémmese, de én elhittem.
Rengeteg hülye animációs mesék mentek a tévén, volt például ami egy kék hajú lányról és a
Pinokkióról szólt, ahol ugyebár a végén meghal az a lány, na én attól valamiert megijedtem és még ma se szeretem miatta a Pinokkiót, számomra egy nagyon bizar mese...
Azután jött divatba nálam a mindenféle horror nézés, persze az anyám nem szólt rám, szóval este nem mertem sötétben aludni mert féltem hogy elkap a gyilkos (valami nyomozós sorozat volt azt hiszem William Murdock(?), de akkor még kicsi voltam ehhez, rendesen be is szartam utána 😖)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!