Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kismellű lányok! Bántottak...

Kismellű lányok! Bántottak titeket az iskolában a melleitek miatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kik, miért, és hogyan? Fel tudtátok dolgozni?

2021. jún. 6. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, nem figyeltem, amit írtam az nem suliban volt… de ebből látszik, néhányak felnőtt korukra sem lesznek értelmesebbek.
2021. jún. 6. 16:44
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
4-es válaszolónak igaza van, a mi osztályunkban a kis mellűeket elég jól békén hagyják. Egy nagy mellű lányt viszont felsőbb éves hülye gyez úgy megsértett, hogy szegényke sírt is. Igyekszik bő pulcsit viselni, meg fázós is, vagy jól bírja a meleg ruhát, mert elég gyakran van kabátban órán is takargatva magát.
2021. jún. 6. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Engem csak a nagy mellem miatt. 😄

Több osztályközösségben megfordultam anno, de a környezetemben egyik kis mellű ismerősömről sem hallottam, hogy emiatt bántották volna őket.

Kis mellekkel űzhetsz egy csomó menő dolgot, mint a komolyabb sportok, tánc… míg ha ezeket egy nagyobb idomokkal megáldott ember űzi, egyből mindenki szemére kiül a “mit produkálja magát itt ez a tehén” nézés, amit általános iskolás, a korosztályomnál jóval előbb érő tinédzserként rendszeresen megtapasztaltam. Ők pedig pont abban a korban voltak, amikor menő volt mindenkit zaklatni, aki “dagadtabb” volt náluk bizonyos testtájakon.

2021. jún. 6. 21:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, akiket a nagy mellük miatt bántottak, meglepődtem, mert nálunk csak a kismellűeket szokták. Sajnos.
2021. jún. 6. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Pedig ez olyan butaság. Mindkettő természetes és senkinek sincs beleszólása abba tiniként, hogy kicsi legyen vagy nagy.
2021. jún. 6. 21:53
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Csak a csúnya, alacsony meg kisfaszú fiúk csúfolják a kismellű lányokat. Valamit kompenzálni próbálnak általa: a magasságukat, csúnyaságukat vagy épp a mikroszkópikus p.csüket. De ugyanez van a lányokkal. Akik másokat csúfolnak, azok magukkal sincsenek megelégedve.
2021. jún. 6. 22:49
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

Tapasztalatom szerint általában az átlagos, B-C kosaras tinilányok csinálnak ebből ügyet, és zaklatnak emiatt másokat. Azok, akiknek “van is, meg nincs is” egyszerre. 😅 De közülük is csak egy kisebb, felszínes réteg.

Egyébként ez pont olyan, mint a rasszizmus. Szerintem undorító az a hozzáállás, hogy csak egy bizonyos mellméret/bőrszín/szemforma/hajtípus az “ideális”, mindenki más pedig érezze a lehető legsz@rabbul magát.

Engem anno nem csak a nagy mellméretem miatt bántották, hanem azért is, mert alacsony vagyok, mert egy időben az orrmandulám miatt állandóan feldagadt és piros volt az arcom, amíg nem műtöttek meg, mert hullámos hajam volt/van, meg az “átlagosnál” sokkal sötétebb, majdnem fekete. Pedig nincs bennem “hegedűvonás” semmilyen szinten, hófehér bőröm van, mégis képesek voltak emiatt zaklatni, ami így visszagondolva elég érthetetlen és nevetséges.

2021. jún. 8. 09:47
 18/20 anonim válasza:
56%

Én pasiként imádom,ha nincsenek tőgyei a partneremnek. Inkább a kerek szép "kicsi" cici az ami jobban bejön. De kinek a pap,kinek a papné...

26/F

Ha meg beszól valaki, mosolyogj rajta szó nélkül, jobban fog neki fájni mint neked a beszólása. :P

2021. aug. 25. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Nagy mellueket gusztustalanul bamulas, mocskos viccelodes feler a csufolodassal. A kis mell nem ad akkora batorsagot a taho embereknek.
2021. aug. 25. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm nagymellű volt, halálra cikizték.
2022. máj. 17. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!