Kismellű lányok! Bántottak titeket az iskolában a melleitek miatt?
Nem. Engem csak a nagy mellem miatt. 😄
Több osztályközösségben megfordultam anno, de a környezetemben egyik kis mellű ismerősömről sem hallottam, hogy emiatt bántották volna őket.
Kis mellekkel űzhetsz egy csomó menő dolgot, mint a komolyabb sportok, tánc… míg ha ezeket egy nagyobb idomokkal megáldott ember űzi, egyből mindenki szemére kiül a “mit produkálja magát itt ez a tehén” nézés, amit általános iskolás, a korosztályomnál jóval előbb érő tinédzserként rendszeresen megtapasztaltam. Ők pedig pont abban a korban voltak, amikor menő volt mindenkit zaklatni, aki “dagadtabb” volt náluk bizonyos testtájakon.
Tapasztalatom szerint általában az átlagos, B-C kosaras tinilányok csinálnak ebből ügyet, és zaklatnak emiatt másokat. Azok, akiknek “van is, meg nincs is” egyszerre. 😅 De közülük is csak egy kisebb, felszínes réteg.
Egyébként ez pont olyan, mint a rasszizmus. Szerintem undorító az a hozzáállás, hogy csak egy bizonyos mellméret/bőrszín/szemforma/hajtípus az “ideális”, mindenki más pedig érezze a lehető legsz@rabbul magát.
Engem anno nem csak a nagy mellméretem miatt bántották, hanem azért is, mert alacsony vagyok, mert egy időben az orrmandulám miatt állandóan feldagadt és piros volt az arcom, amíg nem műtöttek meg, mert hullámos hajam volt/van, meg az “átlagosnál” sokkal sötétebb, majdnem fekete. Pedig nincs bennem “hegedűvonás” semmilyen szinten, hófehér bőröm van, mégis képesek voltak emiatt zaklatni, ami így visszagondolva elég érthetetlen és nevetséges.
Én pasiként imádom,ha nincsenek tőgyei a partneremnek. Inkább a kerek szép "kicsi" cici az ami jobban bejön. De kinek a pap,kinek a papné...
26/F
Ha meg beszól valaki, mosolyogj rajta szó nélkül, jobban fog neki fájni mint neked a beszólása. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!