Létezik olyan, hogy valaki egyszerre extroveltált és introveltált, ha van akkor annak mi a neve?
Figyelt kérdés
#személyiség #Van olyan....
2021. jún. 5. 20:55
11/12 anonim válasza:
Ha valaki egyszer pörög és mindent kiad magáról, nagyon nyit mások felé, máskor meg visszahúzódik, annak depresszió a neve. Nem értem a nullára pontozást.
12/12 anonim válasza:
#11: Miért lenne depresszió?
Extrovertált szuperérzékeny vagyok, imádom a társaságot, egészen addig, amíg egyszer csak túl sok lesz az inger. Utána rá kell pihennem, akár napokig is. Ebben semmi depresszió nincs, amióta az eszemet tudom, ilyen voltam. De se rosszkedvű nem vagyok, se a motivációm nem csökken, az életkedvem is tök rendben van, csak kell egy kis nyugalom, hogy kipihenjem a pörgést (különben irritált és hirtelen haragú leszek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!