Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig visszahúzódó,...

Miért mindig visszahúzódó, csendes embernek ismerik a terroristákat az ismerőseik?

Figyelt kérdés
A Bécsi merénylőről és a most Kecskeméten elfogottról is ezt mondta a környezete. Visszahúzódó, köszönni is alig szoktak. És még sok más esetben is. Mi lehet ennek a háttere? Pont balhés srácokrol gondolná az ember
2021. jún. 3. 23:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
10*ne haragudj..
2021. jún. 4. 00:59
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Az miért a másik ember "leírása", hogy azt mondja rá, hogy "csendes", "visszahúzódó"? Nem azt mondja, hogy terrorista, hanem a terroristáról kérdezik. Na már most, aki tényleg visszahúzódó és magának való, azzal is van vmi kapcsolata a szomszédnak - az, hogy nem lehet veled leállni beszélgetni, csak köszönsz (sőt lehet, hogy az illető még csak nem is köszönt).
2021. jún. 4. 01:02
 13/27 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy eléggé szereotipizáltad a visszahúzódó és csendes embereket...

nagyon nem tetszik a kérdés sem.

én is ilyen vagyok ettől még nem kell egyből ilyeneket feltételezni csak mert másabb mint az átlag! az hogy valaki épp csak annyit lát hogy kiviszi a szemetet hát baasszus kb mintha az introvertált pistikét látnák néha hogy meglocsolja a virágokat azt ennyi és egyből azt gondolják hogy ismer terroristákat meg bűnszövetkezetek mert csendes, alig köszön stb..

amúgy nem minden visszahúzódó és csendes ember alig köszön..max a te ismerős körödben. ne általánosítsunk kérem! normális átlag embereknél is vannak csendesebb alakok mégsem hallottam senkit hogy ilyesmi butaságot feltételezne róluk...ennyi erővel rólam azt hihetnék az új szomszédaim akik alig láttak hogy a maffia alvezérét ismerem személyesen mert kb csak leviszem a szemetet azt jövök vissza és ennyi amit meg is csinálok naponta..XD

2021. jún. 4. 01:04
 14/27 anonim ***** válasza:
54%
ja és néha még az extrovertált hangos emberek közül is van olyan aki alig köszön sőt meg se szólal más embereknek...
2021. jún. 4. 01:04
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

mik ezek az ostoba kérdések?..

jelentve mert eléggé provokatív és feszültség gerjetsző ismét..főleg a csendes visszahúzódó embereknek...

2021. jún. 4. 01:06
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

De basszus, nem azt írtam, hogy a csendesek, visszahúzódók terroristák! Én is az vagyok. De ha már magadról mondod, hogy. kb nem is ismersz senkit és magadban elvagy, akkor az lesz róla a benyomása a környezetednek, hogy visszahúzódó vagy és csendes. Na már most, ha bármi miatt megkérdezik rólad a szomszédot, abból tud kiindulni, amit lát belőled. Nyilván ha jó haverod vmiért, akkor elmondja, hogy milyen vicces vagy vagy mennyire szereted a kutyádat. De ha nem ismer, tényleg annyit tud mondani, hogy visszahúzódó vagy... mert az vagy. Nyilván nem vagy terrorista, tehát téged kérdeznének ilyesmiről. De aki meg a terrorista szomszédja, azt meg megkérdezik arról, hogy "milyennek ismerted a Karcsit", mert ebből csinálnak híradót, és remélik, hogy van vmi szaftos sztori... csak általában nincs.

Az meg tény, hogy ilyen terrorista cselekményeket gyakrabban követnek el introvertáltabb és emellett ált. személyiségzavaros emberek. A balhés, extrovertált emberek meg ilyen tipikus balhés eseteket. Amikor pl. arról van a híradás, hogy a nyílt utcán összebalhézó meg késelő Pistike milyen, akkor meg olyan dolgok szoktak elhangzani, hogy "a Pistike nagydumás, hangos". Akkor meg az a nagydumások ellen van?". Mert az olyan bűncselekményeket meg többször követik el balhés, nagyszájú, kivagyi, extrovertált emberek.

2021. jún. 4. 01:26
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
elég idős vagyok már de sosem kérdeztek ilyesmiről és szerintem nem is fognak..
2021. jún. 4. 01:30
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

Ez a legnagyobb marhaság amit ma hallottam.

remélem törlik minnél hamarabb!...provokatív nagyon!

2021. jún. 4. 01:34
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

Talán azért nem kérdeztek ilyenekről, mert nincs közöd és nem laksz közel terroristához. TV2, RTL Klub első dolga, amikor történik egy ilyen sztori, és megvan az elkövető személyazonossága, hogy felkutatja az illető rokonait, ismerőseit, munkatársait, szomszédait. Nyilván a szomszéd Józsiról, aki lóf...t nem csinál, nem fognak kérdezgetni... és azért terrorista bűncselekmény sem történik annyi itt, a hazánkban, hogy az emberek többségét ilyenről kérdezgetnék.

Kicsit fogalmatlan vagy.

2021. jún. 4. 01:37
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Az, hogy a szomszédok ezt mondták egy dolog, mivel nem sokat látták mit mondjanak?
2021. jún. 4. 04:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!