Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az Incel...

Mi a véleményed az Incel Lives Matter mozgalomról?

Figyelt kérdés

Itt egy cikk (angol) erről az egészről: [link]

Röviden:

A Black Lives Matter értelmezésében azt tervezik hogy megtámadják a nagykövetségeket és kitiltják a nőket a városból.

Míg a BLM mozgalmat a feketék ellen elkövetett rendőri erőszak ihlette, úgy tűnik, hogy az incelek mozgalmát kizárólag a nők iránti gyűlölet vezérli.

Szerintem ez az egész nevetséges :D, de egy olyan dologról van szó amit nem szabad figyelmen kívűl hagyni, mivel ezek a férfiak gyűlölik a lányokat és istenítik a tömeggyilkosokat akik ennek az ügynek (ha lehet annak nevezni, hogy valaki nem tud csajozni) az érdekében cselekedtek (Cole Carini, Elliot Rodger, Monette Moio és Alek Minassian).

2021. jún. 1. 15:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Véletlenül se magukat okolják, hogy nem tudtak nőt szerezni, inkább haragszanak a világra. Saját magukra nézve szégyen.
2021. jún. 1. 17:11
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

LOL!

Semmilyen szinten nem értek egyet vele. :D

Még magával az incel lives matter szó szerinti jelentésével sem, nem hogy azzal az őrülettel, amit kitaláltak.

2021. jún. 1. 18:00
 13/21 A kérdező kommentje:

10

Igen, nekem is hasonló véleményem van de nem írom le mert törölnék a kérdést.. :D

2021. jún. 1. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy szánalmas.
2021. jún. 1. 19:48
 15/21 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy a pólóárusnak meg az uszító youtube csatorna tulajnak megéri.

A felheccelt pasasnak (incelnek) nem - neki inkább mentálhigiénés segítség kéne hogy maga mögött hagyja az incelségét, vagy mgtowságát.

Egy nővel alap esetben tök jó szimbiózist lehet kialakítani ugyanis. Van akinek lelki vagy testi sérülés miatt nehezített a pálya, de bakker, van aki Down kórosan is boldog házasságban él... talán róluk kéne példát venni, nem becsavarodott tömeggyilkosokról.

2021. jún. 2. 23:12
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Mi értelme az incel lives matternek? Senkiről sem látszol, hogy incel, hogy diszkrimináció érhesse.
2021. jún. 3. 07:49
 17/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom én is fiatal vagyok es eltudom kepzelni hogy miert utaljak a noket, egyaltalan nem vagyok incel amugy. Nem csak neha a szemelyiseguk miatt de azert is valhat valaki incellé mert annyian elutasitjak. Nem tudom hogy tudná megoldani a társadalom az incel problémát..
2021. jún. 9. 18:57
 18/21 anonim ***** válasza:
38%

Nem érdekelnek, számomra az összes ilyen incel és egyéb mondvacsinált mozgalmak szánalmat keltenek bennem, vagy még annyit se. A társadalom kirekesztettjeinek gondolják magukat, közben a normális ember le se szarja és még a létezésükről se tudnak, mert mit csinál a normális ember? Dolgozik, hogy megélhessen. Dolgozik, hogy házat tudjon építeni. Házat, hogy legyen miben élni, ne az utcán ázzon szarrá. Családot alapít, hogy legyen értelme az életnek, ne feleslegesen szakadjon meg a munkába. És ezekbe beletartoznak olyan emberek, akik négerek, ázsiaiak, fehérek, melegek, meg a f*sz tudja még mik, amit nem kürtölnek világgá, mert tudják, hogy vannak ennél nagyobb társadalmi és globális problémák.

Egyeseknek fel kéne fogni, hogy nem egyedül vannak a problémáikkal a világon, és nem ők a világ közepe.

2021. jún. 10. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

168cm magas golyófejű, szódásszifon szemüveges, bilifülü szobafestő vagyok... mindig volt csajom.

Ezek az incelek úgy eletképtelenek ahogy vannak.

2021. jún. 10. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
Hogyan akarnak ezek egy forradalmat végigvinni amikor még egy párkapcsolatot sem sikerült kialakítaniuk? xD Tipikus lúzer banda
2021. jún. 10. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!