Mi a véleményed az Incel Lives Matter mozgalomról?
Figyelt kérdés
Itt egy cikk (angol) erről az egészről: [link]
Röviden:
A Black Lives Matter értelmezésében azt tervezik hogy megtámadják a nagykövetségeket és kitiltják a nőket a városból.
Míg a BLM mozgalmat a feketék ellen elkövetett rendőri erőszak ihlette, úgy tűnik, hogy az incelek mozgalmát kizárólag a nők iránti gyűlölet vezérli.
Szerintem ez az egész nevetséges :D, de egy olyan dologról van szó amit nem szabad figyelmen kívűl hagyni, mivel ezek a férfiak gyűlölik a lányokat és istenítik a tömeggyilkosokat akik ennek az ügynek (ha lehet annak nevezni, hogy valaki nem tud csajozni) az érdekében cselekedtek (Cole Carini, Elliot Rodger, Monette Moio és Alek Minassian).
2021. jún. 1. 15:47
1/21 anonim válasza:
Nem lesz ebből semmi. Ezek idióta fotelforradalmárok...
2/21 anonim válasza:
Jót nevetünk itt 1-2 kommentjükön, de azért belegondolva félelmetes, hogy köztünk járnak. De nem kéne nekik ennyi figyelmet adni, szerintem ez csak bátorítja őket.
3/21 anonim válasza:
megtamadni egy nagykovetseget olyan mintha az adott orszag ellen intezne tamadast valaki, szoval remelem lecsukjak ezeket a barmokat.
5/21 anonim válasza:
"incel rebellion" LOL. Megérett az embereiség a pusztulásra...
6/21 anonim válasza:
Nem, az ő életük nem számít. Nem érnek semmit.
7/21 anonim válasza:
Azért durva, hogy emberek azért ölnek nőket mert nőgyülölők. Férfiként ekgondolkodtam, hogy ehhez milyen betegnek kell lenni egy embernek?
9/21 anonim válasza:
Most miután kigugliztam mi az az incel... hát falhoz állítani és gyolyót nekik mindnek... életképtelen szarjankók.
10/21 anonim válasza:
Ezek az embernek nem nevezhető véglények max golyót érdemelnek a fejükbe, nem pedig megértést meg mozgalmat meg tudja tököm még mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!