Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon akkor is ennyi lenne a...

Vajon akkor is ennyi lenne a vírustagadó, ha a covidnak olyan halálozása lenne mint az ebolának?

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

#9! De, sajnos lehet. A magyarok többségének nem erőssége a matematika. De ha már így idevetődtél, el tudnád magyarázni nekünk, hülyének, hogy jönne ki az az 50-60%-os halálozási ráta? Az se baj, ha valamelyik orvosi szakkönyvedből idézed😉

2021. máj. 31. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

#11 Esetleg, ha megnéznéd első körben a 2003-as SARS földrajzi elterjedését, és átlagos halálozási rátáját, már abból is levonható a következtetés, hogy egy hasonló, de sokkal fertőzőbb vírus, világméretű elterjedéssel, oltások, és intézkedések nélkül lazán hozta volna az átlag 50%-ot (ahogyan az előbbi, kvalifikált immunológusunk elemezte: 100 fertőzöttből 50 meghal) Ezt simán produkálta volna a Sars-CoV2 is. Mint ahogy a 2003-as is megcsinálta az 50 éven felüliek között. Annak az átlaga az ért nem lett ilyen magas, mert lokális járványok voltak szigorú karanténokkal.

Vuhanban véletlenül pont a koronavírusokkal foglalkoztak, és a "foglalkozás" ott kezdődik, hogy az eredeti vírus reprodukcióját, es/vagy fertőző képességét növelik, hogy egyáltalán értelmes időn belül legyen vizsgálati eredmény. De te ezt is nyilván tudod, minek is írom. Mivel érdekes módon már nem álhír, amit tavaly május óta írok, es eddig törölték, most viszont lassan hivatalos álláspont, hogy laborvírusról van szó, így abszolút nem irreális az 50-60%-os halálozási ráta a fenti feltételek mellett. De ne aggódj, már nem lesz olyan mutáció valószínűleg, ami ezt produkálja. Nyilván ezt is tudod. Meg mindent is, de azt is jobban.

2021. máj. 31. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
12-es! Értsd már meg, hogy a halálozási ráta, meg a vírus terjedése teljesen különböző dolgok! Nem régóta van oltás, előtte is 2-3% volt a halálozási ráta, ami azt jelenti, hogy akik már elkapták, azoknak a 2-3%-a hal meg. Teljesen mindegy, hogy hányan kapták el, itt csak az arány számít.
2021. máj. 31. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Ok.Nagyon megnyugtattál.Ja, nem, nem is voltam ideges. Iszonyat fárasztóak vagytok. Ha épp nincs min pánikolni, mert most ugye rejtélyes okból csökkent a fertőzésszám, akkor lehet rettegni azon, hogy mi lett volna, HA, vagy mi lesz HA. Igazából nekem tök mindegy, ha nektek ez jó. Én inkább addig is élek, amíg el nem visz valamelyik félelmetes triplamutáns😉
2021. máj. 31. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

#13 Ha nem tudod, mi az összefüggés a földrajzi, es populáción belüli elterjedés nagysága, és a valószínű halálozási ráta között, akkor valóban nincs miről beszélni. Veled itt akkor be is fejezhetjük.

#14 Azért nem tök mindegy, és azért kell teoretikusan beszélgetni a jelen állapotról, mert a helyzetet sokkal jobban kellett volna kezelni, és lehetett is volna. Azonban a kormány sem vette eléggé komolyan a dolgot, és ez remekül meg is mutatkozott a halálozási számokban.

Még nagyon nincs vége a járványnak, és mivel a legtöbb ország a béka fenekénél áll átoltottságban, náluk azért még lehetnek nagy meglepetések.

Úgy gondolod azok után, hogy gyakorlatilag a világ összes országa megbukott járványkezelésből, nem kell beszélni erről? Hm... Megnézted calaha, hogy hány potenciális járványgóc van úgy általában a világon, és milyen kórokozók cannak ott? Az orosz tajgán pl.? Mázli, hogy ők soha nem mennek sehova, es csak az megy arra, aki kutatja. Egyáltalán nem értelmetlenek ezek a veszélgetések feltéve, hogy valaki érti-e egyáltalán, miről van szó...

2021. máj. 31. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

Csak neked elárulom, nem néztem meg🤫 Tudom, nagyon ciki, de valahogy nincs benne az érdeklődési körömben az orosz tajga járványgóca, de most felcsigáztál.

Ellenben tudod, mit néztem meg? Rengeteg érdekességet. Pl.megtudtam, hogy ez a vírus nyári melegben visszavonul, kivéve, ha mondjuk Indiáról van szó, mert azt a meleget valamiért szereti. Vagy például azt is megtudtam ma, hogy a PCR- külföldi nem jelent járványügyi kockázatot egy focimeccsen, de egy PCR- magyar viszont igen. Vagy hogy az oltások után még hetekkel nem alakul ki teljes védettség, de már pár nappal az első után is mehetsz beszerezni a vírust, sőt, ha már ott vagy dobhatod is tovább. Vagy, hogy 18 év alatt is megfertőződhetsz és továbbadhatod a vírust, kivéve, ha ott van melletted egy oltott felnőtt. Akkor ez nem érvényes. Reggelig tudnám sorolni. Az évezred legérdekesebb vírusa, az biztos. Bocs, de a könyökömön jön ki, és nincs kedvem a hátralévő életem ennek a sz.rnak a töprengésével tölteni. Ha akarnám, virulógusnak mentem volna és most fürödnék benne.

2021. jún. 1. 00:28
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
#16 Nah, ez egy remekbeszabott, összeollózott esszenciális politikai sajtókatyvasz lett, és pont annyi szakértelem van benne, mint egy sajtókatyvaszban.
2021. szept. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!