Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon akkor is ennyi lenne a...

Vajon akkor is ennyi lenne a vírustagadó, ha a covidnak olyan halálozása lenne mint az ebolának?

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
Igen. A primitivitásnak nincsenek fokozatai. Az ember vagy konyít a tudományokhoz, nyitott rá, utánajár, és képes megérteni amit az orvosok és a kutatók magyaráznak, vagy az előember szintjén áll, és nem jutnak el az agyáig az infók. Utóbbi esetben akármilyen súlyos vírus lehet, nem tudja felfogni hogy ez nem politika meg nem játék meg nem bilgécc a csipjeivel, hanem komoly egészségügyi vészhelyzet.
2021. máj. 31. 20:25
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Valamennyi lenne. Az AIDS-nek elég durva halálozási aránya van, mégis voltak vagy vannak tagadói. Az emberi hülyeség határtalan tud lenni.
2021. máj. 31. 20:27
 3/17 anonim ***** válasza:
18%
De csorona vájrusz nem létezik,az ebola meg igen.
2021. máj. 31. 20:32
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Eleve nincs annyi vírustagadó, mint amennyit ti annak neveztek. Szerintetek mindenki gyíkember, meg laposföld hívő meg mit tudom én micsoda aki nem issza minden egyes szavát révedező tekintettel királyunknak.

Ha alapvető magyar szavakkal tisztába lennétek, tudnátok, hogy NEM a vírus tagadását tagadja az, aki nem sopánkodik egész nap, hogy mind meghalunk egy 1%alatti mortalitású vírusban, vagy nem oltat magába egy kísérleti oltást, ha nem kötelezik rá, és nem érzi magát veszélyeztetettnek.

A vírust senki nem tagadja. Létezik, igen. A hozzátartozó körítést viszont nem muszáj elhinni, főleg, ha nincs rá bizonyíték.

2021. máj. 31. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

Az ebolának oltások előtti időben 80% volt a halálozási rátája. A SARS-nak 60% amúgy. A covid azért tudott 3-8% között maradni, mert léteztek a korlátozások, és javaslatok, nomeg az oltások. Oltások nélkül ennek is lett volna 50-60%-os rátája.

De az emberek többsége tanulatlan, elkényelmesedett. Azt hiszik, szívószállal elfújhatják az orkánt.

Ráadásul most már lassan végre bizonyítékok is lesznek rá, hogy ez egy laborból (remélhetőleg véletlenül) elszabadult vírus. Már a FB is kiadta az új iránylevet, hogy ezt a hír nem minősítik "rémhírnek". Ha az embereknek lenne fogalma arról, hogy hogyan folyik egy kórokozó labor vizsgálata, akkor mindenki otthon kuksolna, és az első adandó oltásért állna sorban mind. De a legtöbbjük még mindig nem érti, hogy mivel állunk szemben.

Plusz úgy gondolom, hogy az oltásokkal nincs vége a party-nak, mert jövőre jönnek a post-covid esetek, amiknél még fogalmunk sem lehet, hogy vajon az oltottakat megvédte-e időben az oltás, vagy ők is bajban vannak? A gyerekekről még nem is merek beszélni.

Komolyan, itt olvasom, hogy gyermeket tervező pár nem meri magát beoltatni, mert 1.5 év múlva (!) akarnak gyereket. De a fertőzéstől nem félnek. Egyszerűen nem hittem el, amit olvastam, hogy ember tömegek lehetnek ennyire tudatlanok, értetlenek, igénytelenek. Abszolút felháborító, és elkeserítő!

2021. máj. 31. 20:39
 6/17 anonim ***** válasza:
58%

😂Te hallod magad? 50-60%-os ráta??? Hallod, mit szívsz? Nekem is kell olyan! Tudod mit jelent az, hogy halálozási ráta? X fertőzöttből hány hal bele. A korlátozások max. a fertőződést csökkenti, nem a halálozást 🤦 Ha 100 fertőzöttből 1%hal meg, az ugyanaz az arány, mintha 1000-ből 10. Nem kellett volna ellógni a matek órákat 😉

Egyébként ha már ilyen jól tudod, hogy ezen múlik, szerinted miért volt nálunk sokkal magasabb, mint kb.mindenhol. Összehasonlítva olyan országokkal is, ahol alig volt korlátozás?

Isteni szerencse, hogy te meg ilyen tanult vagy és minden covidos kérdésnél oszthatod nekünk az észt.

2021. máj. 31. 20:48
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
A kérdésedben megfogalmaztad a választ is. Ha a koronavírus olyan veszélyes LENNE, mint pl. az ebola... Mi "vírustagadók" nem azt mondjuk, hogy nincs koronavírus, csak azt, hogy nem olyan veszélyes, mint amilyennek beállítják.
2021. máj. 31. 20:54
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

5-ös!

Kapcsold ki egy darabig az M1 csatornát, mert úgy látom alaposan átmosta az agyad a sok infó.

2021. máj. 31. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:
12%

#6 Két hétig fel sem néztem erre a pocsék oldalra, ma ez a második kommentem. Nem lehet, hogy esetleg másnak is hasonló a céleménye, mint nekem?

#8 Nincs időm TV-t nézni, viszont azorvosi szakkönyvekből te is azt tudnád, amit én. További jó dagonyázást!

2021. máj. 31. 22:07
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

9-es!

Ne hazudjál, mert most adnak reklámot az M1-n megnéztem, eddig azt nézted, most reklámnál gyorsan jöttél választ írni.

2021. máj. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!