Igazából nem is biztos, hogy intovertált vagyok, inkább nem merek megszólalni. Félek, hogy valami hülyeséget mondok, vagy épp nem hallanak meg, mert halkan beszélek. Pluszba szégyenlős is vagyok, ami emellé nem kellene nagyon. Nagyon változtatni szeretnék ezen, csak nem tudom hol, merre kezdjem el. Társaság van, ahol jól érzem magam, de ott se merek nagyon beszélni.
Ha bárki tud bármi segítséget, az ne tartsa magában.
Introvertáltból lettem extrovertált,de lehet sosem voltam introvertált csak szorongó és félénk, aki nem mert megszólalni.
2021. máj. 31. 11:45
12/17 anonim válasza:
előző vagyok, ez az átváltozás se random a semmiből történt, ez a történet hosszú
2021. máj. 31. 11:46
13/17 anonim válasza:
Lehetsz. Nekem fél évig sikerült tartanom, hogy aránylag sok emberrel beszéltem az osztályban is, aztán visszazuhantam.
2021. jún. 4. 10:22
14/17 anonim válasza:
Utolsó ettől nem lettél extrovertált. Egy extrovertált nem zuhan szét ettől. Az introvertált is képes fent tartani ezt de ő fog össze zuhanni tőle. Attól hogy felvett egy ilyen álarcot még introvertált maradt ahogy te is
2021. jún. 4. 11:16
15/17 anonim válasza:
Az, hogy kifejezet az érzéseidet, jobban bekalibrálod magad a szituációtól függően, hogy mikor illendő és mikor nem az nem azt jelenti,hogy állarcot veszel fel, hanem azt, hogy kezded hozzáedzeni magad az új világképedhez
Ha visszazuhansz, akkor inkább csak azt mondod, hogy elfáradtál az erőfeszítés tételben, mivel a megszokottat könnyebb tartani
2021. jún. 4. 12:07
16/17 molykereszt válasza:
Seneca
2021. jún. 19. 08:28
17/17 anonim válasza:
Én biztos hogy nem tudnék az lenni, mert nem akarom, és egyszerűen erőltetve se menne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!