Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan közösít ki a társadalo...

Jogosan közösít ki a társadalom egy ilyen huszonévest? Emiatt teljesen magányos, magára maradt

Figyelt kérdés
25 éves, a szülei házában lakik még, dolgozni még sose dolgozott, egy nem túl sokravaló okj képzés után most egyetemre jár, de nincs semmi elképzelése, hogy mihez fog vele kezdeni ha elvégzi. Elképzelése sincs a jövőjéről, nincsenek céljai, csak él egyik napról a másikra. Nincs semmi hobbija, komolyabb érdeklődési köre, amiről el tudna beszélgetni másokkal. Unalmasak, üresek a napjai, és a magány miatt, amiatt, hogy senkinek nem kell és mindenki eldobja, nincsenek egyáltalán emberi kapcsolatai, már teljesen kiégett. Egy ilyen embert jogosan közösít ki a társadalom teljesen?
2021. máj. 30. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Én nem tudom, hogy te milyen tematikájú csoportban vagy, mert az lenne az érdekes.

Ha egy locsi-fecsi kör, abba simán belefér, hogy valaki az ajándékba kapott óráját vagy akármijét lefotózza. Engem pl. nem frusztrálna, mert nem egy Berki Krisztián, aki 5millás órával akarja magát fényezni.

Ugyanezt tudom mondani a tunéziai utazásról is.

Csak akkor zavarhat téged ez, ha irigy vagy. Egyébként normális mentalitású ember ezt simán tudomásul veszi és jó utat kíván.

Viszont ha egy szakirányú csoport, pl. a méhészetről, vagy a mélytengeri búvárkodásról szól, akkor ott inkább mókás a privát közlés, annak a tárgyától függetlenül.

Egy szó mint száz, le vagy ragadva a két gyerekkori haverod mellett, mert azokkal tudsz lépést tartani.

Persze ez is több a semminél, de ha majd új barátokat is szeretnél, akkor nem ártana kevésbé irigynek és kritikusnak lenned, mert nyilván te sem vagy kifogástalan!

2021. máj. 30. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

4-esnél az a gond, hogy keveve van a szezon a fazonnal.

Egy Facebook csoportot állít párhuzamba a valódi barátsággal, valós kapcsolatokkal. És ebből levon hamis, számára kedvező következtetéseket.

Alapból ha csak magamat nézem, akkor a nagyvonalú beszélgetéseket nem Facebookon folytatom. Még a saját barátaimmal is inkább csak képeket küldünk, meg hülyeségeket és az igazi barátság megmarad "élőben" közös programokkal.

Másrészt meg Csoportok... Attól, hogy benne vagyok egy csoportban még nem leszek barátja senkinek. Nyilván ha idegenekkel vagyok egy csoportban akkor kevésbé fog érdekelni az életük apró részlete.

2021. máj. 30. 14:23
 13/13 anonim ***** válasza:
19%
Wow. 4-9. válaszoló, hihetetlen, hogy ennyire félreértelmezik azt amit írtál. Mindet le kéne ütni egy székkel, majd szövegértés feladatokat adni nekik.
2021. máj. 30. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!