Ezért nagyon rossz ember vagyok?
Voltunk vendégségben és az egyik gyerek (12 éves) nagyon bunkó volt velem. Ilyen "anyád" "dagadék" "hülye p...", "nem mondod b+" "nagyon okosz vagy" jellegűeket mondott és mindig férfi neveken hívott, társasjátékban nonstop engem szívatott, lenyúlta az összes játékbeli pénzem, mindenféle rosszakat mondott nekem és azt mondta, az én hibám, hogy veszítek, mert nem tudok játszani (nyertem volna, ha nem spammel szét)
Kimentünk egy helyre majd fára akartunk mászni, ő meg mondogatta, hogy "mennyé má gyorsabban xy" "naa, gyerünk már b+" "béna vagy" "le fogsz esni" "essél le, essél le"
Leestem. Megmondtam, hogy nem fogok tovább mászni, majd pont ő mondta, hogy próbáljam már meg, aztán öcsém rávett, hogy menjek neki megint ennek a mászósdinak és rászántam magam. Megint folytatta ezeket a dolgait. Aztán én is rákiabáltam nagyon csúnya dolgokat, egyre durvábban a "fogd be" volt talán az első aztán jött a "kussolj" "ba$*d már meg" aztán sajnos anyáztam is. Később kijelentettem, ha ilyen gyerekem lenne, mint ő, akkor mikor elkezd beszélni, kivágnám az ablakon.
Alapvetően jól ki szoktam jönni a gyerekekkel és kedves vagyok velük, míg ők is azok velem. A kishúgával nagyon jól eljátszottam, de ő is elkezdte ezt a "dagadék" dumát, ami kissé rosszul esett, tekintve, nem jövök ki mindig túl jól a testemmel. Tényleg, máskor más szülők tök jó véleménnyel vannak rólam és van türelmem, de ez a gyerek minden előzmény nélkül kezdte el ezt. Sajnos az online suli, váló szülők, frissen meghalt nagymama nem annyira jó kombináció, ami azt illeti.
Szerintetek ebből, hogy ezzel a gyerekkel nem jövök ki, lehet messzemenő következtetéseket levonni? (pl, hogy ne legyen sose gyerekem) Lehet valami bajom tőle hosszútávon, ha nem vagyok el vele? (évente 5-6* fogom látni, asszem) Bocsánatot kéne kérnem? (szerintem megérdemelte, de tényleg durva voltam vele)
19/l
Önbizalmadon kell e javítani. Azt mondtad zavar hogy sok extra kiló van rantad. Kedzj el tenni ellene. Ha sikerül fogyni sikerélményed lesz, megnő az önbizalmad is.
A gyerekes ember és a komolytalan vagy a vicces között óriási különbség van. Te nem akarsz komoly lenni, de meg tudod oldani úgy hogy ne maradj gyerekes. Mert a kettő között van egy középút. Vidám, jó kedélyű feknőttről még nem hallottál? Vagy lehetsz jó társaság egyben visszafogott is.
Igazából orvosi értelemben véve nem vagyok túlsúlyos. Régebben az voltam, de addig-addig bántottak miatta, míg le nem fogytam és úgy nem maradtam. Étkezési zavarom szerencsére nem lett, mármint ilyen súlyosabb, de, ha mondhatom ezt, hullámzó a kapcsolatom a kajával.
Elvagyok én a felnőttekkel, nem arról van szó, hogy egyáltalán ne tudnék velük kommunikálni, de sokkal magabiztosabban érzem magam akkor, ha nincs ott másik rokon felnőtt (anyám, apám, nővérem), akik hallják a beszélgetést, esetleg belekötnek a gondolataimba. Nagyon sok olyan eset van, mikor visszafogom, amit gondolok/érzek, mert korábban, mikor hasonló dolgokat fogalmaztam meg, negatív tapasztalataim voltak, ezért nagyon határozatlannak és érdektelennek látszom, pedig igenis vannak magvas gondolataim és mély érzéseim, de nem merem őket kimutatni igazán.
Lehet ennek köze van az Asperger-hez, amivel diagnosztizáltak, de határozottan úgy érzem, hogy családon kívül, a barátaimmal (nincs sok, de azok minőségi kapcsolatok) azok a dolgok, amikben bénának gondolnak, sokkal jobban mennek. Pl beszélek az érzéseimről őszintén, nem szívesen, de tudok sírni előttük, kimutatom a szeretetem, meghallgatom őket és gondoskodom a boldogságukról.
A gyerekek nem támasztanak felém annyi elvárást, mint a felnőttek, ezért is érzem nagy pofonnak, ha valamelyikkel nem jövök ki, hisz olyan "egyszerűnek" tűnnek még a felnőttek komplikáltságához képest. Az, ha egy gyerek utál, olyan érzést kelt bennem, mintha valami gonosztevő lennék (persze ez valószínű hülyeség, de úgy gondolom gáz, ha nem tudok megfelelni)
Ja, hogy problemaid vannak, nem lattam. Akkor engedd el, magad se gyotord, csak legkozelebb nem mesz ebbe az utcaba.
Bocs.
Mondjuk elég érdekes lehetsz, ha 19 évesen 12 éves gyerekkel meg a hugával lógsz. Nem hiába szólogatott be neked..
Amúgy én az első beszólás után adtam volna neki egy nyaklevest. Kis buz1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!