Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindennél fontosabbnak tartom,...

Mindennél fontosabbnak tartom, hogy gazdag legyek. Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Sosem tudok megelégedni a jelenlegi életszínvonalammal, amiben élek, ha bármit elérek utána csak a jobbat akarom.

Folyamatosan jobban akarok teljesíteni, nagyobb bevételt, megtakarítást elérni, befektetési és üzleti lehetőségeket keresni. Családalapítás számomra nincs jelen a jövőképemben, legalábbis a következő 10 évben semmiképp, pénzügyeket előrébb helyezem. Egyetlen életcélom van, az hogy gazdag legyek. Ezért érzem úgy, hogy érdemes felkelnem minden nap. Abból a 16 órából amit ébren vagyok, 14-et biztosan a pénzen kattogok. Égető vágy van bennem, hogy sok pénzem legyen, átlag feletti életszínvonallal. Évek óta tart, lassan 1 éve kezdtem el dolgozni családi vállalkozásban, mióta van bevételem ez az érzés csak erősödött.

Vannak itt rajtam kívül hasonló mentalitású emberek?

2021. máj. 29. 18:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%
ja értem akkor lényegében csak a pénzt váltod át megfelelő időben nem?
2021. máj. 29. 20:03
 22/29 anonim ***** válasza:
mert akkor érdemes gondolkodni a koreai won-ról mert dél korea elég erős lett az utobbi időben és elég szépen terjeszkedik persze ettől függetlenül a pénzük 4x kevesebbet ér még mindig (de hozzá kell tenni hogy teljesen önellátó...)
2021. máj. 29. 20:05
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

kábé szerencsejáték....

MI lenne, ha kitanulnál egy rendes szakmát, és abban próbálnál szuper lenni...??? Megbízhatóbb életstratégia...

2021. máj. 29. 20:09
 24/29 A kérdező kommentje:

ja értem akkor lényegében csak a pénzt váltod át megfelelő időben nem?

Lényegében igen.

kábé szerencsejáték....

MI lenne, ha kitanulnál egy rendes szakmát, és abban próbálnál szuper lenni...??? Megbízhatóbb életstratégia...

Nem az. Egyébként van rendes szakmám.

2021. máj. 29. 20:28
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok, és ugyanígy vagyok. Pontos tervem van rá, remélem össze is jön. Minden vágyam egy nagy ház, sok pénz, jó autók, vállalkozások. Kitartó és céltudatos vagyok, nem állok meg míg ezek nem lesznek meg. A családalapítás eszembe sem jut, az anyagi háttér számomra sokkal fontosabb, a semmire nem kell család, 0 anyagi háttérrel.
2021. máj. 29. 20:39
 26/29 anonim ***** válasza:

En is igy voltam vele amig hulyere dolgoztam magam kulfoldon es elment az egesztol a kedvem, aludni is alig tudtam egeszsegemen es elegge meglatszott hogy valami nincs rendben, azota is javulok fel de ez egy eleg hosszu ut

Csinald addig amig tudod, de erdemes figyelni a belso hangra amikor azt mondja, hogy mar eleg lesz koszoni nem ker belole tobbet

2021. máj. 29. 20:42
 27/29 anonim ***** válasza:

Mindenhonnan azt hallottam, hogy ne a pénz legyen a hajtóerő.

Sokáig én is a pénzt és a könnyű megélhetést kergettem, de rájöttem, hogy fordítva ülök a lovon. Sose azon járjon az eszed, hogy mit kaphatsz, hanem azon, hogy mit adhatsz. Vagyis szerintem fontosabb az önmegvalósítás a pénznél.

2021. jún. 10. 00:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Erről van szó, 27-es
2021. jún. 10. 07:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Valóban nem a pénz a legfontosabb, de úgy gondolom meg kell találni az arany középutat. Van ismerősöm aki annyira önmegvalósít, hogy hirtelen felindulásból otthagyta a jól fizető állását, most alig keres pénzt és folyamatosan kölcsön kér, sír hogy nem tud kijönni a pénzéből.
2021. jún. 10. 11:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!