Mindennél fontosabbnak tartom, hogy gazdag legyek. Más is így van vele?
Sosem tudok megelégedni a jelenlegi életszínvonalammal, amiben élek, ha bármit elérek utána csak a jobbat akarom.
Folyamatosan jobban akarok teljesíteni, nagyobb bevételt, megtakarítást elérni, befektetési és üzleti lehetőségeket keresni. Családalapítás számomra nincs jelen a jövőképemben, legalábbis a következő 10 évben semmiképp, pénzügyeket előrébb helyezem. Egyetlen életcélom van, az hogy gazdag legyek. Ezért érzem úgy, hogy érdemes felkelnem minden nap. Abból a 16 órából amit ébren vagyok, 14-et biztosan a pénzen kattogok. Égető vágy van bennem, hogy sok pénzem legyen, átlag feletti életszínvonallal. Évek óta tart, lassan 1 éve kezdtem el dolgozni családi vállalkozásban, mióta van bevételem ez az érzés csak erősödött.
Vannak itt rajtam kívül hasonló mentalitású emberek?
kábé szerencsejáték....
MI lenne, ha kitanulnál egy rendes szakmát, és abban próbálnál szuper lenni...??? Megbízhatóbb életstratégia...
ja értem akkor lényegében csak a pénzt váltod át megfelelő időben nem?
Lényegében igen.
kábé szerencsejáték....
MI lenne, ha kitanulnál egy rendes szakmát, és abban próbálnál szuper lenni...??? Megbízhatóbb életstratégia...
Nem az. Egyébként van rendes szakmám.
En is igy voltam vele amig hulyere dolgoztam magam kulfoldon es elment az egesztol a kedvem, aludni is alig tudtam egeszsegemen es elegge meglatszott hogy valami nincs rendben, azota is javulok fel de ez egy eleg hosszu ut
Csinald addig amig tudod, de erdemes figyelni a belso hangra amikor azt mondja, hogy mar eleg lesz koszoni nem ker belole tobbet
Mindenhonnan azt hallottam, hogy ne a pénz legyen a hajtóerő.
Sokáig én is a pénzt és a könnyű megélhetést kergettem, de rájöttem, hogy fordítva ülök a lovon. Sose azon járjon az eszed, hogy mit kaphatsz, hanem azon, hogy mit adhatsz. Vagyis szerintem fontosabb az önmegvalósítás a pénznél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!