Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindennél fontosabbnak tartom,...

Mindennél fontosabbnak tartom, hogy gazdag legyek. Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Sosem tudok megelégedni a jelenlegi életszínvonalammal, amiben élek, ha bármit elérek utána csak a jobbat akarom.

Folyamatosan jobban akarok teljesíteni, nagyobb bevételt, megtakarítást elérni, befektetési és üzleti lehetőségeket keresni. Családalapítás számomra nincs jelen a jövőképemben, legalábbis a következő 10 évben semmiképp, pénzügyeket előrébb helyezem. Egyetlen életcélom van, az hogy gazdag legyek. Ezért érzem úgy, hogy érdemes felkelnem minden nap. Abból a 16 órából amit ébren vagyok, 14-et biztosan a pénzen kattogok. Égető vágy van bennem, hogy sok pénzem legyen, átlag feletti életszínvonallal. Évek óta tart, lassan 1 éve kezdtem el dolgozni családi vállalkozásban, mióta van bevételem ez az érzés csak erősödött.

Vannak itt rajtam kívül hasonló mentalitású emberek?

2021. máj. 29. 18:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is 21 vagyok, és ugyanígy vagyok. A szabadságom a legfontosabb, ezért dolgozom azon mindig, hogy független legyek. Bár én ezt túlzásba vittem, és habár bennem van a vágy, megtanultam elvonatkoztatni tőle, hogy ne legyek ennek a rabja, hogy akkor is szabadnak érezzem magam, ha nem lenne pénzem. Nagyjából én is egy éve kezdtem bele egy projektbe amitől várom az egzisztencia építésének a reális kezdetét.
2021. máj. 29. 19:20
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Pont akik gazdagok lettek, becsuletes uton, nem a gazdagsagot helyzetek fokuszba, hanem valamiben krva jok voltak, voltak otleteik, jo erzekuk, kulonleges kepessegeik, barmilyen teren is. Normalis cegeknel vezeto sem az lesz, aki szemet, nyal es tortet. Ezek az emberek arra a bizonyos dologra fokuszalnak, amivel eppen foglalkoznak, es kozben igen, jon a penz, es penzt szul.
2021. máj. 29. 19:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

jé én 22 vagyok én is gazdag akarok lenni több száz milliókkal... nem nem fontosabb mindennél de elég fontos mennyire dzrva hogy habár ugyan az a célunk de két teljesen ok miatt és két teljesen úton járunk...

a saját lelkemnél pl azért fontosabb nem akarok ölni a pénzért vagy másokat megnyomorítani szó szerint van egy határ azaz tisztességes munka (gondolom ez nálad is így van különben már a drogot árulnád)

én nem csak magam miatt akarok az lenni hanem egyrészt a családom miatt... szegény családban nőttem fel szüleim is (persze nem kellett aggódni az étel miatt sok mindenem meg volt játékok stb de mert csak szüleim addig dolgoztak amíg az egészségük károsodott...)

valamint majd a jövőbeli családomnak is meg akarok adni mindent ne legyen semmibe sem hiányuk

elhalmozni a barátnőmet/páromat minden jóval beutazni a világot vele (nagyon szereti a tengert nézni ezért el akarom vinni az összes tengerhez hogy lássa!)

valamint ha annyim lesz szeretnék majd adakozni is belőle szegény családoknak és betegeknek...

ahogy mondtam ugyan azok a célunk de két teljesen más ok miatt

2021. máj. 29. 19:25
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

13 vagyok vissza térve

van valami igazi terved? képességed? kézbesítésed-szakmád? tudásod? a hozzá szükséges akaratod?

én pl elég sokat tanultam már tavaly üzletvezető lettem és idén végre megtudom nyitni a saját éttermemet!

bocs tudom mindenki gazdag szeretne lenni de sok a proli... és valószínűleg te is egy vagy közülük mert nem írtál semmi konkrétumot csak az akarsz lenni...

a saját vállalkozás már nagyon jó nem is tudod milyen szerencsés vagy én a nulláról kezdtem...! már csak tőled függ hogy meg szerzed a szükséges tudást és képességet hogy csinálj is belőle valamit!

2021. máj. 29. 19:29
 15/29 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! 🤑😉
2021. máj. 29. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem, én leszarom a pénzt, csak a fiam miatt akarok egy kicsit többet, hogy neki jobb legyen, amúgy minimálból is ellennék.
2021. máj. 29. 19:34
 17/29 A kérdező kommentje:

14: Azon vagyok, folyamatosan keresem a lehetőségeket. Többször buktam már, de ez ezzel jár.

Van tervem, igen. 3 millió tőkém van devizakereskedelemre(forex), de demo számlát nyúzom még, utána megyek át élesre.

2021. máj. 29. 19:41
 18/29 A kérdező kommentje:
Azért az, hogy proli lennék erős szerintem :D Teszek is érte, nem a csodát várom
2021. máj. 29. 19:48
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
ughh kérdező elég nehéz dolgot választottál... a kötvények részvények stb-hez elég nagy és széles valamint folyamatos tudás figyelem kell
2021. máj. 29. 19:49
 20/29 A kérdező kommentje:
Itt inkább rövid távú befektetésekről van szó, aminél a piac mozgásának elemzése, tőkekezelés, valamint a megfelelő stratégia kulcsfontosságú, kötvényekkel és részvényekkel nem foglalkozok, csak deviza párokkal
2021. máj. 29. 19:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!