Mit árul el ez a viselkedés?
A párom új kollégája egy nő. Az első alkalommal, amikor megismerkedtünk így viselkedett velem: főleg a páromhoz beszélt, a testével tőlem elfordult, illetve inkább a párom felé fordult. Ha mondtam valamit, figyelmen kívül hagyta, vagy látszólag érdektelenül hallgatta meg. A párom mondandójára rendesen reagált, az enyémre szinte egyáltalán, illetve nem értett velem egyet, vagyis az általam elmondott dolgokból azokra reagált, amivel nem értett egyet. Egyébként csinos, határozott, és “kemény csajnak” mutatja magát. Mit takar ez a fajta viselkedés?
Én arra gondolok, hogy mivel konkurenciát lát bennem, így megpróbál fölém kerekedni. Szerintem talán tetszik is neki a párom.
Milyen viselkedésre lehet számítani a későbbiekben tőle? Gyakran fogunk találkozni...
Ismerem ezt az embertípust, nagyon primitív. Én is kerültem már hasonló helyzetbe, hogy egy ilyen ember a társaságban/beszélgetésben egyszerűen ignorált engem, elfordult és rám se nézett. Alulfejlett szociális készségek, rossz nevelés, agyilag ezen a téren gyerek maradt.
Nem feltétlenül téged akar kitúrni, mármint nem hinném, hogy a párodat kéne féltened, hogy majd lenyúlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!