Hogyan tudnám abbahagyni az álmodozást?
Nálam akkor voltak ilyenek amikor nem voltam elégedett az életemmel ezért álmodoztam. Amikor minden jó volt akkor mindig kevesebbet álmodoztam. Nyilván azért mert kevesebb dolgot akartam megváltoztatni. Nálam ezért lehet.
Ezért csak azt tudom tanácsolni hogy csináld úgy a dolgaidat hogy elégedett legyél. Könnyűnek hangzik pedig nem az. Ha nem vagy boldog a kapcsolatodban lépj ki belőle. Bonyolítja a helyzetet ha gyerek is van. Ha utálod a munkádat akkor válts. Ha környezetváltozás kell akkor merj elköltözni stb. Az életedet nem álmodni kell hanem megélni. Nem mindig sikerül úgy ahigy akarjuk, de tőlünk (is) függ a sorsunk.
Ismerős a helyzet. Amikor nem vagyok megelégedve az életemmel, álmodozok, ha pedig minden klappol, szinte eszembe sem jut. Esténként, elalvás előtt, azért tud kicsit segíteni, mert elég nehezen tudok elaludni..
Azt mondanám tanácsul, hogy bár jó dolog tud lenni, de nem szabad túlzásba sem vinni, és nem szabad "álomvilágban" élni. Próbálj meg kijelölni egy idősávot, amikor kicsit álmodozol, és utána visszatérsz a jelenbe, és ne hagyd, hogy újra álmodozni kezdj, amikor inkább produktívnak kellene lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!