Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem kezelnek "felnőttkén...

Miért nem kezelnek "felnőttként" az emberek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, elkezdtem dolgozni az egyetem mellett, lassan fenntartom magam. Igaz nem bulizok túl sokat, de azért eljárok főleg koncertekre, és bármilyen társaságba keveredek, mindig úgy viszonyulnak hozzám, mintha vigyázni kéne rám. Mi lehet ennek az oka? A viselkedésemmel nem mutatok ilyesmit. Amikor megpróbálnak "felszedni", akkor is általában lekezelően, nekem pedig ez annyira nem szimpatikus.

2021. máj. 28. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Most random idegenek véleménye izgat? Gondolom olyan kis gyámoltalannak tűnsz 19 éves lányként...
2021. máj. 28. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

Mert a külső alapján ítélnek.

Bugyuta emberek szokása.

Én is, ha közlöm mi a szakmám, elsőre körberöhögnek.

Sajnos idő, amíg a külső idomul a belső értékekhez, és defektesék majd elfogadnak.

2021. máj. 28. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy csak lány mivoltod miatt jobban figyelnek rád:) Nem kell egyből rosszra gondolni. Mellesleg lehet, hogy "félénknek" tűnsz, és emiatt is figyelnek jobban rád. De elhiheted senki nem kezel gyereknek, vagy nem hiszik, hogy nem vagy képes egyedül megoldani bármit. Nekünk is van 1-2 havberunk, akire jobban figyelünk főleg, ha részegek. Szerintem ne gondold túl. A pasizásnál mondjuk nem tudom miért lehet ez, sajnos abban nem tudok sokat segíteni.
2021. máj. 31. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem negyven evesen is igy bantak. Nem neztek gyengeelmejunek, de kis aranyosnak valoszinuleg.
2021. máj. 31. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, valószínűleg kis cukiság vagy.
2021. jún. 1. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, fordítsd hasznodra.
2021. jún. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!