Tapasztal valaki oltás ota ilyeneket?
Figyelt kérdés
Pfizert kaptam, amióta megkaptam 05.21 óta gyenge vagyok, álmos a tenyerem zsibbad mintha gombóc lenne a torkomban, fülzúgás nehéz légzés, rosszullét. Érdekes pedig egészséges vagyok, 22F.... sokszor éjszaka rosszul vagyok, zúg a fülem a vernyomasom teljesen jó, !! Mintha gombóc ülne a mellkasomon mind ez az oltas ota van2021. máj. 27. 23:52
11/12 anonim válasza:
Csinálj egy covid tesztet, én is elkaptam (valószínűleg az oltóponton) és az produkált kellemetlen tüneteket egy héttel az oltás után.
A normális oltási reakció 1-3 napig tart.
12/12 anonim válasza:
Én is Pfizert kaptam, és azon kívül, hogy az (első) oltás estéjén kicsit álmosabb voltam a szokottnál, illetve érzékeny volt az a karom, amelyikbe kaptam, más tünet nem volt.
Majd meglátjuk, mi lesz a másodiknál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!