Ki kapott Pfizer-oltást Covid ellen és milyen mellékhatásokat tapasztalt utána?
Figyelt kérdés
Rövidesen engem is beoltanak és Pfizert kapok. Milyen mellékhatást tapasztalt magán az, aki megkapta? Az észlelt mellékhatások meddig tartottak?2021. máj. 26. 19:28
1/9 anonim válasza:
Oltás helyén kis fájdalom, mint egy izomláz az oltás estéjén és sokkal gyengébben másnap reggel. Második oltásnál ugyanez de feleennyire se erősen.
2/9 anonim válasza:
Nyirokcsomó fájdalom, álmatlanság.
3/9 anonim válasza:
Én, és semmilyent. Aznap este korábban feküdtem és nagyobbat aludtam, de egyébként nem voltam fáradtabb se aznap, se másnap.
4/9 anonim válasza:
Minimális izomfájdalmat a szúrás helyén, a másodiknál este fáradtságot, korábban mentem lefeküdni.
5/9 anonim válasza:
En ereztem a helyet 1-2 napig, parom meg se erezte egyiket se.
6/9 anonim válasza:
3 napig fájt a karom, 1 hétig be volt durranva a mandulám, most meg már egy hete késik a menzeszem 🙄
7/9 anonim válasza:
Édesanyám Pfizert kapott, egy nagyon enyhe hidegrázása volt, meg a karja fájt. Ennyi.
8/9 anonim válasza:
Elsőnél a karom viszketett, és tenyérnyi piros folt volt rajta.
A másodiknál 12 óra múlva gyengeség 37,8 (ami nálam ritka,szinte soha nem vagyok lázas).
Ez tartott pár óráig, utána mintha elfújták volna.
9/9 anonim válasza:
Hányinger, émelygés, fejfájás gyengeség. De nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!