Az mennyire létező dolog hogy az emberek nagyon is komoly hatással vannak egymásra?
Figyelt kérdés
Úgy értem vannak emberek akiknek a társaságában totális barom leszek, más emberek társaságában pedig megnyugszom, megint más társaságban pedig mondjuk koncentráltabb tudok lenni. Lehet valahogy határ vonalat húzni? S érdemes-e?2021. máj. 27. 19:20
1/5 anonim válasza:
Ez az, hogy befolyásolható vagy. Valamilyen mértékben mindenkire igaz ez, de talán nem ennyire, mint amennyire itt felvázoltad, hogy te, hogy viselkedsz különböző társaságokban.
2/5 anonim válasza:
Rám is átragad sokak hangulata. Például a húgommal nagyon jól tudok együtt csinálni bármit, akkor valahogy minden nehézség leküzdhetőnek tűnik. Van olyan ismerősöm, akivel meg sehogy se megy semmi. Erre érdemes figyelni és úgy megválasztani a barátaidat. (Persze mindenkinek lehet rossz napja, a tendenciákat kell nézni.)
3/5 anonim válasza:
Igen, nagyon is befolyásoló tényező sok esetben a környezet. Pl ha belekerülsz egy 10 fős társaságba, ahol mindenki iszik vagy drogozik, akkor vagy nem illesz oda vagy neked is azt kell csinálni. Kisarkított példa, de bulizásra is igaz, nem voltam bulizós típus, de voltak barátaim, akik vittek magukkal és úgy jól éreztem magam és buliztam.
4/5 anonim válasza:
Ez létező jelenség, más emberekkel máshogyan vagy önmagad. Ezért vannak a megcsalások is pl, és tökmindegy hogy néz ki az új nő vagy férfi, a lényeg hogy te milyen vagy a társaságában, ezt szereted, ezt az akkori gondtalan, újra szárnyaló, megujuló, láncait letépő valakit :)
5/5 anonim válasza:
Más ember mást tud kihozni belőled. De lehet benne egy kis megfelési kényszer is. Pl ha barom leszel akkor lehet hogy csak be akarsz illeszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!