Hogyan legyek kevésbé komoly?
Figyelt kérdés
Egeszsegugyben dolgozom s kimondhatjuk h jo karriert futok be a szakmai reszhez kell is a komolysag de sokszor inkabb lennek kevesbe komoly a kollegakkal s hulyeskednek vagy megnyilnek de valamiert akaratlanul is komolyan veszek mindent s sokszor a maganeletemben is azon kapom magam h azon gondolkozok a meloba mi lesz s hogy lesz ahelyett h elengednem magam2021. márc. 7. 06:36
1/2 anonim válasza:
Én is ilyen személy vagyok, a szociális területen dolgozom, ahol szintén kell a komolyság, de a túléléshez szükséges a humor. Annak idején néztem a "Dokik" sorozatot, ahol számtalan poén, néha azért komoly poén jött le, és ezt megpróbáltam alkalmazni. Dr. Cox szarkasztikus humora is fenomenális, de azt óvatosan alkalmazandó minta. Pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=yn1_IHijvFk
2/2 anonim válasza:
Fekete humor! Aki érti, az szarrá röhögi magát, aki nem, az meg azért fog nevetni, hogy ne bukjon le, mert nem érti. 😄 Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!