Amikor egy ember ideges, akkor kicsúszik a száján minden igazság. Nálam miért nem?
Figyelt kérdés
Amikor engem felidegesítenek ugyanúgy tudom tartani az önuralmam, egy kövér barátomra nem tudnám azt mondani, hogy pl. dagadék, stb. pedig én elég könnyen felkapom a vizet. Ti hogy reagáltok ilyenkor?2021. máj. 26. 14:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki más is így van ezzel. Ha nem is mindenki, a többség biztosan.
2/4 anonim válasza:
Mert haragodban is azt helyezed előtérbe, hogy ne bánts meg másokat ez általában főleg barátoknál fordul elő de kiterjedhet minden emberre gondolom beleéled magad az ő helyzetébe és hogy milyen lenne ha ő dagadtozna le téged. Szarul esne ezért nem csinálod meg te se vele
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem igazság. Ha dühös vagy, akkor meg akarod bántani a másikat. Direkt mondasz ilyeneket.
4/4 anonim válasza:
Veszekedés során olyan igazságok csúsznak ki az ember száján, amelyek nagyon bántják, de amelyekről normál esetben kénytelen hallgatni, elfojtani magában. Mint amikor egy túlnyomás alatt lévő tartályon lyukat üt az ember. Pl. ha valakit megcsalt a felesége, és elvileg megbocsátott neki, lelke mélyén viszont még mindig nagyon is gyötrődik miatta, akkor kicsúszhat a száján egy csúnya veszekedés közben, hogy "te egy olyan ember vagy, akiben nem lehet bízni, egy büdös krva vagy, megcsaltál".
A barátoddal kapcsolatban viszont, gondolom, nem dühít mérhetetlenül a lelked mélyén, hogy kövér, úgyhogy veszekedéskor ez nem is tör elő belőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!