Itt milyen emberek lehetnek legtöbbet?
Én most munka nélkül vagyok egy jó ideje így sok időm van bújni az internetet sőt akár éjjel, hajnalban is. (lány vagyok)
De kíváncsi vagyok, hogy milyen emberek jönnek ide amúgy is mert néha éjszakánként olyan éjfél után már nem igazán szoktak kérdést feltenni inkáb csak néha olyan 3-4ig kihalt az oldal ahogy megfigyeltem. De este 9 körül még tombol itt az élet sőt még este 11 körül szoktak inkább születni az egyértelmű kamu kérdések, értelmetlenek.
Viszont kíváncsi vagyok kik járnak fel ilyenkor mindennap szinte akár hajnalban vagy este fele, és gondolnak egyet azt kérdeznek suli vagy munkába indulás helyett, alvás helyett talán.
Persze vannak éjszakai baglyok mint én de érdekelne kik vannak itt és írják jobbnál jobb provokatív, kamu, értelmetlen kérdéseket még a sima normálisaknál is megkérdőjelezem ki kérdezheti akár hajnali 3 vagy 4 körül :D.
Ti nem gondolkodtatok már el ezen?
Én most mondom állás nélküli nő vagyok itt fenn, de alapból ha lenne és időbeosztásom engedné csak max este 9-10ig tundék neten kóborolni vagy reggel gyorsan ha kérdeztem épp valamit. Mert munka közben szünetben sosem jutott még eszembe ide feljönni :D általában csak facebook, messenger meg pinterestet szoktam nézni.-
Politikai eset vagyok, kb. mint Valerij Alekszejevics Legaszov. Mivel van internet, így nem kötöttem fel magamat, hanem már lassan két évtizede húzom a beleimet ide-oda.
Mostanában ráálltam a Gy.K. élményterápiára. Kevesebb mint negyed év leforgása alatt lazán az első harminc közé kerültem a tudomány kategóriában úgy, hogy nem csinálok sportot belőle mint pl. "Wadmalac" és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!