Honnan származik az az embertípus, amely ha nem bírja elviselni az igazságot, egyből jelenti a kérdést meg a neki nem tetsző választ?
Ezen az oldalon ezt jellemzően megfigyeltem. Nyilván az emberi természet része, de mégis valahogy a sötét kommunista időket idézi nekem, hogy azzal állunk bosszút valakin, hogy azonnal besúgjuk.
Illetve az efféle viseélkedés szerintem éppen azt támasztja alá, hogy a véleményformáló legalábbis keményen betalált, nagy igazságot mondhatott: hiszen ez a besúgó fajta ember éppen azért akarja eltüntetni az ellenvéleményt, nehogy mások is magukévá tegyék az adott álláspontot, netán ráébredjenek az igazségra - mondjuk éppen az ő állításának vagy jellemének gyengeségére.
Ez a viselkedés valóban a leggyengébb emberek sajátja?
"szolga vagy, azért."
Inkább intellektuálisan felsőbbrendűnek tekintem magam, hozzád képest.
Köszönjük, hogy bemutattad miért is szokták törölni a kérdéseidet, válaszaidat.
Ps.: többek között ez a válaszod se azért törölhető, mert valakinek nem tetszik, hanem azért, mert ha nem névtelen oldal lenne, személyiségi jogot sértenél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!