Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csernus Imréről mi a véleménye...

Csernus Imréről mi a véleményetek? Miért ennyire nárcisztikus?

Figyelt kérdés

Néztem YouTube on az előadásait.

Tényleg jók amiket mond, és kell egy kis szigor hogy megértse az ember . De ennyire? Kihív valakit az előadásán és aki izgul mert ki kell menni a tömeg elé megbélyegzi hogy önbizalom hiányos, meg akinek van és kihív annak garantáltan elveszi az önbizalmát. Persze értem hogy nem kell kertelni de már sok esetben megalázó a helyzet. Pl. Almási Kitti meg az pszichológusok sokasága el tudja normálisan mondani!

2021. máj. 24. 08:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

csernus egy media celeb, de az etikai kodextol nagyon tavol esik amit csinal, ilyen forman en nem tartom tul sokra, arrol nem is beszelve, hogy a viselkedesevel a szakmat is degradalja

(hozzateszem, hogy ez foleg a regebbi musoraira volt igaz, nemreg lattam vele egy viszonylag friss musort, ahol normalisan beszelt, nem magabol kikelve ordibalt)

2021. máj. 24. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Csernus azzal szembesít, amit magunkban letagadunk, megvetünk! A legkellemetlenebb részeinket! Mivel nem szeretjük ezt látni, azt hisszük hogy bánt minket, pedig csak megvilágítja ezeket a részeinket! Ha ezt nem látjuk, őt sem értjük!
2021. máj. 24. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Inkább azzal szembesíti az embereket, amit ő letagad saját magából, mert projektál ezerrel azokra, akik segítségért fordultak hozzá.
2021. máj. 25. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
100% Nárci.
2021. máj. 26. 08:05
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Olvastam pár könyvét, néztem a műsorait, egyszer az előadásán is részt vettem.

Nos, főként a műsorból tűnik ki, hogy ha valakinek tényleg komoly problémája van, amiről nem tehet, akkor igen is, együttérez. Olyankor látszik, hogy neki is nehéz. Ilyen volt például a Bevállalja? c. műsorban az a rész, amikor a meleg srácot otthon, a kis faluban megverte a saját családja, elzavarták, kitagadták. Nem válaszoltak a leveleire, ha meglátogatta őket, nem engedték be, stb. Mindezt azért, mert homoszexuális volt, és Budapestre költözve férfival jött össze. Ez tényleg óriási trauma, és sajnos nem tehet róla, hogy ilyen családja van. Ebben a részben igen is látszott Csernus együttérzése.

Amikor valaki azzal ment be hozzá, hogy megkergette a nővéreit késsel, mert be volt állva, miközben a nővérei szerették, szülő hiányában eltartották, iskoláztatták, stb... Na, az ilyeneket én sem tudtam sajnálni, és velük őszintén szólva én sem beszélnék másképp.

2021. máj. 29. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

100 % Nárci. A BB Évis interjúja a 100% bizonyíték, de inkább 1000000%

Vagyis tuti.

Hogy egy gramm együttérzés szikrája nem tudott megjelenni a nárciban közben, csak alázta sőt konkrétan lelkileg tönkretett szerintem az az interjú. Joshi Baratnak is volt egy hasonló durva interjúja azzal aki meghalt nagyjából fiatalon, nő, elfelejtettem a nevét, híres riporternő.

2023. ápr. 16. 23:55
 17/17 anonim ***** válasza:
15 Olyan nincs hogy csak a hozzád hasonlóakkal érzel együtt. A nárcik ezt nem érthetik. Az együttérzés a bajbajutott iránt alakul ki, automatikus folyamat, nincs kilogikázva, beindul a testi vagy lelki szenvedés látványára. A Csernus is amúgy elég szenvedőnek tűnik, de azért neki van miből visszavenni jelenleg.
2023. ápr. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!