Mitől voltál ma ideges, és szerinted mitől ideges a többi ember?
Megint,késett a vonat túlóráztam 17-órára már otthon kelet volna már lennem de így 18-ra értem haza.
Sokan bosszankodtak,hogy 2021 van és még mindég késnek a vonatok . Se hó,se zivatar,se egy mondat hogy miért ?.
Attól vagyok most nagyon ideges, hogy holnap reggel vizsgám lesz, de az anyag kb. 20%-át még el se olvastam, a többi részét is csak egyszer. Könnyű tárgy, de pont azért lenne ciki, ha nem sikerülne legalább négyesre. :/
(Tegnap is vizsgáztam, a holnapi jóval később lett volna eredetileg, csak az oktató átrakta, mert a szaktársaim többsége kérte tőle...)
Úgyhogy most egy ötperces szünet után nyomom tovább a tanulást, majd éjfél körül talán tudok aludni pár órát ha jól haladok.
Szerencsére ma nem.
Sok ember kb a semmitől is idegroncs tud lenni.
Kiderült hogy időpontot kellett volna kérni egy hivatalos ügy elintézéséhez, úgyhogy hiába mentem.
A többi ember általában a vírushisztéria és a pénzhiány miatt aggódik tudat alatt, még akkor is ha ezt nem vallják be.
Nem lett túl jó az egyik zh-m. Ma tudtam meg az eredményét. Így éppen kettes lennék. Javíthatok, úgy akár 4-es is lehetek, sőt, ha még vizsgázok is, akár 5-ös is, de ha bukom a javítót bukom a tárgyat és 6 kredit.
A nap többi része jó volt, nem idegeskedtem sokat azért.
Vizsgaidőszak van, mindenki amiatt ideges. Vagy az érettségi miatt. Aki egyik miatt sem, annak ott a covid, munka, pénz, szociális élet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!