Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember aki sosem...

Van olyan ember aki sosem megy ki az utcára? Ha igen, mikor voltál kint utoljára?

Figyelt kérdés
És panelban laksz vagy kertesben?
2021. ápr. 24. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Hát nem mondom hogy soha nem megyek ki, de ritkán. 2, 3 vagy 4 hetente megyek ki egyszer. Most 3 napja voltam kint utoljára. Panelban lakom.
2021. ápr. 24. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha home officeban lennék akkor én lennék az. Egyszerűen nincs igényem arra hogy kimenjek, max bevásárolni.

Kertesben lakom.

2021. ápr. 24. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Így 22 évesen tavaly volt hogy 1 hónapon belül egyszer mentem ki az utcára, akkor is csak azért hogy elsöpörjem a havat.

Egyszerűen nem volt rá okom hogy kimenjek, online távoktatásban vagyok egyetemista, szüleim szoktak vásárolni, ami házimunka rám hárul azt az udvaron és házon belül kell megcsinálnom.

Haverokkal 2 hónapja voltunk kirándulni, nemsokára ismét fogunk menni valahova.

2021. ápr. 24. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Panelben lakom. 10 perce jöttem haza a sétából.
2021. ápr. 24. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy látszik szilveszter óta.
2021. ápr. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!