Hogyan lehet elviselni más emberek időnként sértő stílusát?
Helló! Úgy,hogy egy hideg reakciót adsz a dologra.
Nem kezdesz el olyan dolgok alapján mérlegelni,amik csak más fejében léteznek és egyértelműen nem építő jellegű negatív kritika,csak szimplán utálatból jött "kritika".
Az ilyen embereknek bajuk van önmagukkal, az életükkel. Nekem volt 1x egy ilyen sértegető kolléganőm. Romboló volt de nagyon. Amiket mesélt magáról rájöttem, hogy baromira frusztrált és nincs önbizalma.
Ezért engem bántott lelkileg folyamatosan szr voltam neki mindenben. Nem bírt elviselni maga mellett. Minden amit én csináltam rossz volt neki.
Kiállhatatlan volt. De én az utolsó hónapokban azt csináltam, hogy próbáltam megértő lenni felé. Az utolsó 1 hónapban veszekedést nem provokált ő.
De ha tovább maradtunk volna munkatársak vagy én mondtam volna fel egy idő után vagy úgy elküldöm a halál f. Szába, hogy aztán verekedés lett volna a vége :D egy ideig türelmes vagyok én is. Azt csodálom, hogy azokban a hónapokban türelmes voltam és megértő.
A lényeg a lényeg, ezeknek az embereknek saját magukkal van bajuk. És ezt rád akarják adni, hogy cipeld te is a lelki szennyest. Mert ők nem tudják. Ezért mindenkit lehúznak maguk körül akiket csak tudnak. Akiket nem tudnak azt egy idő után békén hagyják. Viszont én megmerem kockáztatni, hogy az ilyen sértegető embereknek néha egy pofáncseszés lehet jót tenne, hogy észhez téritené őket és megválogatná utána kiket cseszegessen. Lehet csak ez kéne nekik egyszer. Túlzottan is sok mindent tehetnek meg egyes emberek következmények nélkül és ez is egy nagy probléma. Ha nincs rád hatással, ne vedd magadra. Röhögd ki önbizalommal teli mosollyal és menj tovább. Az lehet jobban fájna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!