Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet a magyarázata, ha...

Mi lehet a magyarázata, ha valaki időnként nyomtalanul eltűnik?

Figyelt kérdés
Senkinek nem szól,nem is csomagol össze, hogy utazna valahova, de pár napig színét se látjuk, nem érhető el telefonon és máshogy se. Aztán egyszercsak újra itt van, mintha mi sem történt volna.
2019. jún. 20. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Soros György műve.
2019. jún. 20. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg az illetőt?
2019. jún. 20. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a munkám miatt van. Bár én 1 hónapra tűnök el, nem csomagolok, nem szólok senkinek. Igaz ez rendszeresen így megy meghatározott időnként, de a kisboltosnak, zöldségesnek biztos feltűnik. Rákérdeznének nem örülnék neki.
2019. jún. 20. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Lehet sok oka. Én is elszoktam tűnni napokra, de olyan szinten, a párom tudja, még ő sem kereshet, nem hívhat telón sem.
2019. jún. 20. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a márciúsban találtam olcsó jegyeket Milánóba. Felvettem egy hátizsákot, foglaltam szobát, 4 napra kimentem aztán haza is jöttem. Nem posztoltam sehová semmit és nem írtam vissza senkinek mert kellett a kikapcs.
2019. jún. 20. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Különleges ügynök a belső elhárításnál :) csak tipp volt, nem kell rámrúgni az ajtót.
2019. jún. 20. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Van még egy tippem. Beteg és kezelésekre jár, a környezetét nem kívánja tájékoztatni.
2019. jún. 20. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Pihenni, nyugiban lenni, kórházba vonul, vagy a családtagjának segít, csak nem akarja nagy dobra verni, stb.
2019. jún. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!