Ez gondot jelent?
Sziasztok!
7 hónapja vagyok együtt a barátommal, akit nagyon szeretek. Társkeresőn ismerkedtünk össze, egyből működött a kémia. Nagyon kedves hozzám, én miatta tanulgatok főzni, amikor nálam alszik vasalom a ruháit hasonlók.
Viszont bennem frusztráltságot okoz az, hogy a szülei több diplomások, egyetemen oktatnak. Nagyon műveltek. A párom orvostanhallgató, ötödéves. Pontosabban nem az a gond, hogy tanultak a szülei, hanem az, hogy én nem jártam egyetemre, nem tudom, hogy fogok-e valaha is. Én a kozmetika világában érzem jól magam, ebben tudok kiteljesedni. Ebben dolgozok, szeretnek a vendégeim.
Attól félek, hogy a szülei emiatt lenéznek, és nem örülnek, hogy a gyermekükkel vagyok együtt:(
A Covid miatt még nem találkoztam velük élőben. Rettegek is az első találkozástól! Állítólag nagyon szigorúak, ridegek.
Szerintem eleinte biztos nem lesznek rosszfejek velem, tekintettel a fiúkra
...de mi lesz, ha nem fognak megkedvelni, mert nem vagyok értelmiségi?:'(
Valaki tanácsot tudna adni? Bárki... akárki
...olyan rossz ez.!
Hat igen az sok mindent megnehezit, ha nem jossz ki anyosekkal, de igazabol eleg altalanos helyzet, szerintem tobben utaljak az anyosukat (meg a menyuket) mint forditva
A fiu ha szeret kiall melletted, ha nem all ki melletted akkor meg kuka mert meg fog keseredni az eleted
Persze felteve hogy nem kedvelnek a szulei. Meg korant sem biztos, hogy nem leszel nekik szimpatikus. Az hogy valakinek nincs egyetemi diplomaja nem azt jelenti hogy sotet
Ha esetleg azért nem fognak kedvelni, mert nem vagy diplomás, az csak őket minősítené.
Felesleges ezen előre aggódnod, ráadásul nem a diploma teszi az embert. Az írásod alapján értelmesnek tűnsz, ha a párod szülei csak azért néznek majd le, mert szerintük nem vagy elég "okos", akkor nyugodj meg, mert ezek alapján ők lesznek azok, akik nem elég okosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!