Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem jelent gondot más...

Csak nekem jelent gondot más emberekkel komunikálni?

Figyelt kérdés
Általába nem értem meg amit mondanak és nem tudok rá mit válaszolni. Hogyan tudok ezen változtatni?
2018. dec. 11. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hogy ėrted azt hogy: nem ėrted meg amit mondanak..?
2018. dec. 11. 13:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem fogom fel vagy passz
2018. dec. 11. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
pl ha azt kėrik vedd le a 3.polcrol a könyvet,ea vidd oda- akkor ezt sem ėrted meg?
2018. dec. 11. 13:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó ez nyilván nem jelent gondot..
2018. dec. 11. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
nem beszéled jól a nyelvet? vagy mi a baj? nem tudsz koncentrálni arra, amit mondanak neked?
2018. dec. 11. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, érteni értem, amit mondanak, csak nem tudok nagyon rá mit válaszolni, legalábbis ha olyan emberrel beszélek, akivel amúgy nem igazán szoktam.

Lehet, aspergeresek vagyunk mindketten xd

2018. dec. 11. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
tėnyleg ėrdekelne egy pėlda hogy megėrtsem mire gondoltok..
2018. dec. 11. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:

A kérdező valószínűleg arra gondol, hogy az emberek nem mindig fejezik ki magukat világosan, hanem rébuszokban beszélnek. A másik félen múlik, hogy hogyan dolgozza fel a hallottakat és hogyan reagál.

Nagyon egyszerű példa: "add azt oda!" (szemével ránéz és rábólint arra a dologra), a másik meg vakarózik, hogy mit adjon, mert nem érti hogy a kérő a szemével a kívánt dolgot nézi.

2018. dec. 11. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztosan érted azt, amit mondanak, emellett tudsz is rá válaszolni. Lehet azért töröd a fejed a beszélgetésnél, mert ismeretlen számodra az adott illető.
2018. dec. 11. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező aspergeres vagy, vagy autista.
2018. dec. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!