Csak nekem jelent gondot más emberekkel komunikálni?
Figyelt kérdés
Általába nem értem meg amit mondanak és nem tudok rá mit válaszolni. Hogyan tudok ezen változtatni?2018. dec. 11. 13:34
1/12 anonim válasza:
hogy ėrted azt hogy: nem ėrted meg amit mondanak..?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem fogom fel vagy passz
2018. dec. 11. 13:41
3/12 anonim válasza:
pl ha azt kėrik vedd le a 3.polcrol a könyvet,ea vidd oda- akkor ezt sem ėrted meg?
4/12 A kérdező kommentje:
Jó ez nyilván nem jelent gondot..
2018. dec. 11. 13:52
5/12 anonim válasza:
nem beszéled jól a nyelvet? vagy mi a baj? nem tudsz koncentrálni arra, amit mondanak neked?
6/12 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, érteni értem, amit mondanak, csak nem tudok nagyon rá mit válaszolni, legalábbis ha olyan emberrel beszélek, akivel amúgy nem igazán szoktam.
Lehet, aspergeresek vagyunk mindketten xd
7/12 anonim válasza:
tėnyleg ėrdekelne egy pėlda hogy megėrtsem mire gondoltok..
8/12 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg arra gondol, hogy az emberek nem mindig fejezik ki magukat világosan, hanem rébuszokban beszélnek. A másik félen múlik, hogy hogyan dolgozza fel a hallottakat és hogyan reagál.
Nagyon egyszerű példa: "add azt oda!" (szemével ránéz és rábólint arra a dologra), a másik meg vakarózik, hogy mit adjon, mert nem érti hogy a kérő a szemével a kívánt dolgot nézi.
9/12 anonim válasza:
Biztosan érted azt, amit mondanak, emellett tudsz is rá válaszolni. Lehet azért töröd a fejed a beszélgetésnél, mert ismeretlen számodra az adott illető.
10/12 anonim válasza:
Kérdező aspergeres vagy, vagy autista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!