Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A sztárok, híres emberek...

A sztárok, híres emberek miért mindig Iphone-t vesznek?

Figyelt kérdés

Nem fogom fel szinte kívétel nélkül mindegyiknek Iphone-ja van és ez nem minden, mert abból is a legújabb és a legdrágább (jelen esetben 12 pro Max, vagy pro, ebben már csak méretbeli különbség van, sima 12-est még egyiknél se láttam, esetleg 11 pro, aki még nem cserélte le).

Nem vágom, nem csak az Iphone a drága, sőt vannak ennél is drágább telefonok pl a hajtogatós Samsung, meg a csúcskészülékek az Iphone szintjén vannak és árban is és érdekes, Samsung telefonja szinte egyiknek sincs.

2021. máj. 20. 23:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát jó felszínesek, bár ezt sejteni lehetett
2021. máj. 21. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a fejlesztők közt látom, hogy telefonban almásat használnak, laptopban viszont nem. Abban inkább valamelyik jobb konstrukció linuxxal megy.
2021. máj. 21. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Hát nálunk a cégnél a nyugati országokban dolgozók mind Macbookot kaptak a cégtől, a keleteurópaiak és az indiaiak Toshibát.
2021. máj. 22. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

12 vagyok, én fejlesztőkről beszéltem, nem informatikusokról. Akik vagy plc-s területen fejlesztenek, ők ipari noebookot kapnak 5000-6000 euróért a megfelelő szoftverekkel telepítve, akik pedig biztonsági eszközöket és hasonlókat fejlesztenek arm-re, linux alatt, illetve saját linuxot fejlesztenek, ők korábban HP-t kaptak, de nem jött be, most lenovo.

Mivel microsoft partnerek, így alma kilőve, irodai gép winfossal, laborgépek real time környezetként meg szinte kivétel nélkül valami linux disztribúció.

Azért azt megnézném, hogy mondjuk mac esetén hogy túrnak bele a mélyébe az oprendszernek. Ezért inkább a linux a lborokban.

2021. máj. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!