Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sztárok/híres emberek Ti...

Sztárok/híres emberek Ti írtok ide?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sztárolós típus, elismerem az emberek tehetségét szakmán belül/kívül :D

Vannak tehetséges emberek és akik jók valamiben, értik a dolgukat én ezt gondolom a "sztár"-okról.

Csak arra lennék kiváncsi, hogy látogatják-e eztaz oldalt mennyire imsert és látogatott és, hogy híres emberek (tv-s, rádiós stb) Ti írtok-e ide, olvassátok-e az oldalt és válaszoltok-e 1-1 kérdésre? :-)

Ha igen, írjátok meg, ha olvassátok akkor is és azt is hogy fiú illetve lány vagy-e :P Elég furcsa kérdés, spontán jött aztán miért is ne :-)

2009. márc. 9. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok "sztár", de ismerek egyet aki írt ide néha, mostanság nem igazán szokott mert nem ér rá. Viszont sosem mondta el kicsoda ő, így én sem teszem, csak annyit mondok: egy ismert tévés személyiség, fiatal jó humorú srác. :)
2009. márc. 9. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:

ÉN CSAK KÉRDEZNI SZOKTAM

DE AZÉRT MERT POLITIKUS VAGYOK ;-)

2009. márc. 10. 03:50
 3/5 anonim válasza:

XDDDDDDDD ez jó :D ez a kérdés tetszett :D

cöh híresség mi :D persze :P

tv-s személyiség ekkora egoval :D hát oké xD

2009. márc. 11. 19:56
 4/5 anonim válasza:
Ha nincs fellépésem csak akkor!
2010. jan. 30. 14:28
 5/5 anonim válasza:
LOOl :D politikus XD hááh
2010. febr. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!