Aki kirívóan szép, milyen hátrányokkal szembesül az életben?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdésem. Aki kifejezetten előnyös külsejű, tehát nem csak amolyan átlagszép, tapasztalt-e ezzel kapcsolatban hátrányt legyen szó az élet bármely területéről?#szépég
2021. máj. 20. 20:15
21/28 anonim válasza:
Jeesszzus most engem miért támadsz be? Két kommentet írtam normális stílusban.. miért kell személyeskedni? Nem írnam le ha nem így történt volna..
22/28 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert nekem mindig büdös, ha valaki azt mondja, hogy milyen rossz is lehet egy szép ember élete, mert állandóan beszólnak neki a nyilván megerőszakoló alpári férfiak... közben kb. összvissz ennyi a hátránya az egész jó genetikának. Szeretnél te olyan szép lenni hgigy nekem :))
2021. máj. 27. 11:00
23/28 anonim válasza:
Nem az volt a kérdésed , hogy milyen hátrányai lehetnek? Ha az lett volna hogy miért lehet jó szépnek lenni szerintem akkor azt sorolom fel...nem ismersz..én abszolút nem vagyok irigy senkire..szerintem a külső nem minden..nem is érzem szrul magam a bőrömben...őszintén tudok örülni más emberek sikerének , örömének anélkül hogy mardosna az irigység..mivel a kérdésed arra vonatkozott hogy mi lehet rossz leírtam.. ehhez képest folyamatosan próbálsz megbántani miközben válaszoltam arra amit kérdezel ..vicc az egesz
24/28 anonim válasza:
21, azért támadott be mert masszív nőgyűlölő, ez az előző hozzászólásai alapján egyértelmű.
És mivel az ilyen kis szánalmas incelekkel egy nő sem áll szóba a mindennapi életben, itt online van csak lehetősége nőkhöz hozzászólni az anyuciján kívül, és hát valahol le kell vezetnie a rászáradt szüzességéből adódó frusztrációit, úgyhogy egyedüli lehetőségként azokra a nőkre zúdítja akik itt vannak a kérdése alatt 😄
Ne vedd magadra az ő nyomorát, legyen az ő problémája.
25/28 anonim válasza:
24 oh a többi kommentet nem is olvastam még. Ja akkor mindent értek 😅 mindjárt kapom az utalkozo dagadt krva privát üzenetet is...így szokták. Szánalmas. Gondolom a kérdést is provokációnak szánta, hogy be tudjon szólni..
26/28 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, ahogy a saját kommentjeidre ragálsz pár perces eltérésekkel, tömegnek akarva feltüntetni magadat :DDDDDDDDD
2021. máj. 27. 11:11
27/28 anonim válasza:
😅én 3 kommentet írtam. Megyek is nem fogok itt vitatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!