Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki kirívóan szép, milyen...

Aki kirívóan szép, milyen hátrányokkal szembesül az életben?

Figyelt kérdés
Komoly a kérdésem. Aki kifejezetten előnyös külsejű, tehát nem csak amolyan átlagszép, tapasztalt-e ezzel kapcsolatban hátrányt legyen szó az élet bármely területéről?

#szépég
2021. máj. 20. 20:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

7: de lehet, hogy értelek én, csak értek veled egyet. Vagy az is lehet, hogy nem értettél engem. :) Merüljön fel benned kérlek ez az opció is.

A átlagnők azt nevezik jó pasinak, jó partynak, aki képes megteremteni a saját egzisztenciáját, aki mellet biztonságban érzik magukat.

Mi adja a biztonságérzést?

Elsősorban a minél több pénz. Ez nem azt jelenti, hogy minden nő egy rohadék golddigger, hanem azt, hogy teljesen magától értetődő módon azt a pasit látják jó pasinak, aki sokra vitte.

De nyugodtan hozzál konkrét példákat, amikor mondjuk a sztárműsorvezető összejön a jólelkű, humoros útszéli munkással, vagy a zsíros pattanásos gyerek a topmodellel. Csak mert jó lelke van.

Hiszünk még a mesékben?

2021. máj. 20. 22:04
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
11, tehát a te szemedben a sztárműsorvezető meg a topmodell az átlagnő, ez a többség? Ezesetben nekünk nincs miről diskurálni, mert annyira távol vannak egymástól az álláspontjaink, hogy soha nem fognak összeérni, felesleges további köröket futni.
2021. máj. 20. 22:56
 13/28 anonim ***** válasza:
50%

Ha az irigyseg, feltekenyseg, rosszindulat csoda folytan el is tunne, a bamulas, beszolas, allando figyelem megterhelo. Egyetlen vedekezesi mod egy megtanult viselkedes, levegonek nezni mindenkit. Egyszeruen nem lehet maskepp vegigmenni, metrozni, barhol lenni. Eltavolit az emberektol. Gatlasossagbol masok altal bekepzeltnek mondott tavolsagtartas lesz.

Szerencsere ez nalam negy evtized utan lecseng, oregszem plusz termeszetbe koltoztem a ferjemmel.

2021. máj. 21. 02:16
 14/28 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes, az egyetlen normális válasz le lett pontozva.... 🤔 Pedig mindenkinek tanulnia kéne belőle.
2021. máj. 21. 07:09
 15/28 A kérdező kommentje:
12: inkább az IQ-szintünk esik távol, de hagyjuk is.
2021. máj. 21. 07:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdező, mert abszolút nem értesz a kis 46%-oddal. Érdekes amúgy hogy mindenki más megérti amit írok :)
2021. máj. 21. 07:29
 17/28 A kérdező kommentje:

17: a hangok a fejedben lehet. Sokat elárul az is a szintedről, hogy egy állítás helyességét azon méred, hogy a sok nyomrék hány lájkot nyom a kommentedre.

Amúgy nem az volt, hogy eltakasrodsz?

2021. máj. 21. 23:07
 18/28 anonim ***** válasza:
:))))))
2021. máj. 21. 23:31
 19/28 anonim ***** válasza:
4es vagyok , nah amióta leírtam majdnem napi szinten kaptam bókot :D le vagyok döbbenve. Viszont volt két paraszt beszólás is vagy bánásmód. Utána nagyon rossz kedvem lett. Egyik pasi úgy végigmert..kellemetlen volt..azt mondta jól nézek ki..forduljak csak meg...wtf...ezt olyanoknak akik tényleg csinosak napjában többször elviselni nagyon rossz lehet. :(
2021. máj. 27. 07:57
 20/28 A kérdező kommentje:
19 örülnél te annak ha végimérne valaki :D. De ilyen veszély nem fenyeget.
2021. máj. 27. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!