Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abnormális-e az aggodalmam?

Abnormális-e az aggodalmam?

Figyelt kérdés

Interneten megismertem valakit, akivel jóba lettünk, mondhatni barátok vagyunk.

Még nem találkoztunk soha, tervben van, de ha lejönne hozzánk, akkor itt akarna aludni, amitől én tartok.

Szerintem abnormális az aggodalmam.

Tényleg az?

2021. máj. 20. 17:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Szerinte*
2021. máj. 20. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Persze, hogy nem abnormális! Mért kellene egy vadidegen embert ott altatni? (Gyanús, hogy nem is valódi barát, ha ezt nem érti meg.) Feltalálták a szállodát, védettségi igazolvánnyal mehet is, ne nálatok akarja megspórolni az árát. Mióta ismered, mit tudsz róla?
2021. máj. 20. 17:53
 3/9 anonim válasza:
72%
Szia! Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy e... De ha azonos nemű mint te én nem aggódnék. Viszont ha nem akkor én nem igazán örülnék neki.
2021. máj. 20. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem. Egyébként is, ha nem ismerek valakit, és ő nem ajánlja fel, hogy aludjak nála egy esetleges látogatásnál, eszembe sem jutna még felvetni sem.(Nem mintha amúgy szívesen aludnék kvázi idegennél.)
2021. máj. 20. 17:54
 5/9 Tepfal ***** válasza:
76%
Nem abnormális, én sem szívesen szállásolnék el valakit, akivel nem találkoztam személyesen. Sőt, még csak nem is a házamban találkoznék először vele, hanem mondjuk egy kávézóban vagy más nyilvános helyen, aztán ha valamennyire megbizonyosodnék róla, hogy tényleg az, akinek az interneten megismertem, akkor jöhetne a házamba, pláne ottaludni. Gondolom messze laktok egymástól, ezért merül fel az ottalvás. Én inkább mondanám, hogy félúton lévő városban találkozzunk és mindenki menjen haza este, vagy meglátogatnám én őt, de én sem aludnék a lakásában, inkább szobát vennék ki valahol. Aztán ha az este úgy alakul, még mindig lehet inkább maradni, mint visszamenni a szállásra, ha ez mindkettőnknek megfelel.
2021. máj. 20. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem erre mondta a barátod, hogy abnormális és mindenki félreérti a kérdést, és azt gondolják, hogy predátor az az ember, akivel beszélgetsz ;((((
2021. máj. 20. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Te ő rá idegenként tekintesz? Akkor érthető, hogy aggódsz. Én egy rövid idő után ki tudom ismerni az embert annyira, hogy tudjam, jó szándékú, és nem aggódnék egyáltalán, hogy még nem találkoztunk, de már elsőre nálam akarna aludni. Én aludtam a barátomnál is elsőre (fiú vagyok), úgy hogy előtte csak neten beszéltünk, még videókamerában sem. Azóta is a legjobb barátom.
2021. máj. 20. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Érdemes lenne kicsit találkoznotok, mielőtt ott alszik a lakásodban. Végülis még nem is találkoztál vele, interneten keresztül meg nem lehet valakit rendesen megismerni, csak személyesen.
2021. máj. 20. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha ellenkező nemű, akkor valószínűleg nem csak aludni akar nálad... Szóval jogosan aggódsz.
2021. máj. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!