Miért vannak ilyenek az internet felszínén és miért vannak ilyen emberek akik szerkesztik és nézik?
Felszínén?? Érdekes, én még csak úgy, véletlenül egy ilyennel sem találkoztam. Ja, hogy te célirányosan kutattál, utána meg panaszkodsz, hogy a felszínen van? Érzek én itt némi sarkítást.
Egyébként meg tudod, ami nem ütközik törvénybe, az legális. Ameddig az azt készítő emberek szabad akaratukból késztik ezeket a filmeket, addig én nem látok ebben olyan hú, de nagy kivetni valót. (Nem kerestem rá, hogy ezek mik, de a név alapján sejtem.) Aberrált dolog, igen, szerintem is, de mi jogunk van pálcát törni mások felett? Akinek meg nem tetszik, az ne keressen rá. Probléma megoldva.
"Felszínén?? Érdekes, én még csak úgy, véletlenül egy ilyennel sem találkoztam."
Most találkoztál vele. Nem kell ehhez célirányosan kutatni, elég ha fent vagy néhány fórumon és elöbb-utóbb az utatba akad. Én is itt hallottam róla először, belenéztem, megmutattam néhany havernak aztán többször nem mentem rá.
De belefutottam már egyszer állatvédelemmel kapcsolatos keresések során, de még az aktuális politikai helyzet (isis) miatt is.
Szóval nem olyan nagyon nehéz belefutni ezekbe az oldalakba.
# 3 Nem filmekről beszél a kérdező hanem valódi gyilkosságokról és halálos balesetekről. Rengeteg ilyen videó van főleg Afrikából, Dél-Amerikából és Ázsiából.
pl: durva hogy sok videón az van hogy Afrikában valamiért halálra vernek és felgyújtanak egy embert és akik rajta vannak a videón azok semmilyen büntetést nem kapnak mivel annyira gyenge az adott országban az igazságszolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!