Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban sok országban reggel...

Valóban sok országban reggel zuhanyoznak, fürdenek, nem pedig este, mi ebben a logika, képesek koszosan ágyba bújni, ill. intim életet élni büdösen?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 23:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Nyáron naponta többször is szoktam, mondjuk nem meleg vízzel. Munka után rendesen lefürdök még benn, van rá lehetőség, de ilyen melegben szoktam indulás előtt is.
2021. jún. 16. 21:19
 42/42 anonim ***** válasza:

Kettős érzésem van az esti zuhanyzással kapcsolatban. Szerintem este, legalábbis a hazaérés és a lefekvés közötti időszakban logikusabb fürdeni/zuhanyozni. Jó érzés megszabadulni az egész napos kosztól: többszöri wc használat, akár idegen helyen, városi vagy munkahelyi levegő, stressz vagy időjárás miatti izzadtság, állatsimogatásból ránkragadt szőr, kerti munkából ránkszálló földes-növényes-bogaras trutymó, főzés gőze, rokonos ismerősök puszija az arcon (covid előtti időkben) stb. Az alvós ruhámba vagy az ágyneműbe már tisztán bújok bele. Ez a logikus része. Viszont utálok este zuhanyozni. Fáradt és lusta vagyok hozzá, és sokszor fel is élénkít, utána nehezebben alszok el, ami nem jó.

De alapból az esti mellett tenném le a voksomat.

A reggeli gyors zuhanyzással nincs bajom, hosszabbra viszont nincs idő.

Az intim élet ettől független, nem biztos, hogy összefügg az esti lefekvéssel, de előtte is és utána is tisztálkodok.

2021. júl. 6. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!