Savanyú szagot érzek bizonyos embereken, akik nem zuhanyoznak munka előtt. Szerintetek helyes az, ha valaki reggel nem zuhanyzik, csak este?
Több kollégám a következőképpen cselekszik: Este, lefekvés előtt lezuhanyoznak, viszont reggel felébrednek, megmossák az arcukat, és gyors öltözés után már rohannak is a buszhoz.
Ezeken az embereken általában savanyú szagot érzek, de úgy veszem észre, hogy kevés ember szúrja ki ezt a speciális testszagot. Én is érzem magamon, ha szombat reggel sokáig alszom, és felkelés után még 1-2 óráig nem zuhanyzom.
Mit gondoltok erről a szokásról? Én eleve nem tartom egészségesnek, ha reggel valaki 5 perc alatt összekapja magát, nem zuhanyzik, nem iszik vizet, nem reggelizik.
Ők sem szólnak a Te életedbe, és nem még akkor sincs hozzá közöd, mert nem a Te tested.
Szóval szagold, vagy menj alrébb. Ennyi.
Ebben a vitában úgysem fogunk egyet érteni, hiszen nem Te ülsz az adott személy mellett 50 centiméterre, napi 8 órában.
Innentől ez az én problémám is, pont. :)
Úgy érzem, nem csak a mások magánéleti dolgaival nem vagy tisztában, de a vita fogalmával se.
Egy ember akkor zuhanyzik amikor akar, én is csak este szoktam kádban fürödni, nem zuhanyozni.
Szerintem mindenki akkor csinál és azt amit ő akar.
És érdekes módon, se nekem, se senkinek nem szokták mondani, hogy rossz a szaga, sőt én se érzek senkin semmi szagot reggel, csak munka után és akkor se mindíg.
#6 Igazad van!
A kedves kérdező nem tudom mit gondol magáról. Ezer meg ezer dolga lehet reggel az embernek, nem a zuhanyzás a legfőbb problémája.
Ha nagyon nem tetszik neki a szag, már rég megoldhatta volna, ahelyett hogy itt rinyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!