Nők nektek bejön ilyen férfi?
A pokolban én is jártam, én ültem a trónon.
Pszichológust keress fel.
Vannak erős, domináns karakán nők, akik mellé csak a jámborabb, szerényebb férfiak valók.
Keresd és tűrd el a keményebb nők temperamentumát.
Ha valaki csöndes, nem baj. Az sem baj, ha valaki félénk, de mint párkapcsolathoz, bocsi, nekem se. Mostanra sikerült annyit változnom, hogy ki tudjam nyitni a számat, amikor szükséges, hogy megvédjem magam, de van amikor ez nem jön össze. A leírásod alapján, ha xarban lennék, te magad xarban lennél, nem mondanál semmit, csak néznél ki a fejedből. Ezen kívül, én olyan típus vagyok, aki utálja a konfliktust, de szereti a jó vitákat, amik nem komolyak, hanem inkább eszmecserék. De mint írtam, ha valaki csöndesebb, de így is megértjük egymást, akkor nem kell ahhoz végtelenségig beszélnie, hogy jól megértsük egymást és élvezzük egymás társaságát.
Mindenkinek megvan a saját múltja, a saját bajaival. Csak mert meg van magyarázva valami, nem feltétlen lesz jobb. Nincsen baj azzal, ha valakinek bizonyos hatások miatt gondjai vannak, utólag is. Ha szeretek valakit, kötődés alakult ki, akkor ezek nem érdekelnek, mármint nem érdekelne. De ha elolvashatnám a "csomagon lévő feliratot", rögtön az elején, kevesen vállalnák el, mert minek venne az ember egy ismeretlent a nyakára, hogy (még) kialakult szeretet nélkül pátyolgasson. Az, hogy senkid nem volt, lényegtelen, lehet azt gyakorolni és "behozni a lemaradást".
“Vannak erős, domináns karakán nők, akik mellé csak a jámborabb, szerényebb férfiak valók.”
Pont az ilyen nők jó része nem szereti a tutyimutyi, gátlásos pasikat, mert egyszerűen nem tudnak velük mit kezdeni. Én is közéjük tartozom, bár dominánsnak nem mondanám magam, de az számomra a legbosszantóbb, mikor valaki pl nem mer kiállni magáért még egy egyszerűbb helyzetben sem. Voltam félénk partnerrel, vége is lett, rengeteg konfliktusunk volt ebből adódóan. Hosszútávon egyáltalán nem ideális az élesen eltérő személyiség. Ellenben mióta hasonló temperamentumú párom van,
teljesen harmonikus a kapcsolatunk. Az említett félénk ex pedig éppen házasodni készül egy hozzáillő nővel.
4-es, te meg jó lenne, ha nem fikáznád az olyan nőket, akiket javában felnőttként zavarna, hogy te egy tinédzser szintjén vagy párkapcsolati tapasztalatok terén. Ha te tarthatsz nem normálisnak amiatt idegen nőket, mert egy élettapasztalatban hozzájuk illő partnerrel akarnak együtt lenni, akkor téged is lehet kritizálni, sértő megjegyzésekkel illetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!