Lányok! Nektek milyen tulajdonság vonzó egy férfiban?
Érdeklem, számitok neki, megváltozik ha megjelenek, azaz több vagyok neki mint 100 bol csak 1, nem közömbös, es persze vonzo tetszik, kicsit dominàns.
A legutàlatosabb mikor arra hivnak el "randira"hogy "csövezzünk". 2. 3. alkalommal is és kivárnak hogy kinombol mikor hivnàm fel. Ilyen esetben ha akarnàm is, de dobom az illetöt.
A randi vagy elsö randiK talàn a legjobb bizonyiték arra, hogy mennyit jelentek neki.100 bol vagyok csak 1, avagy nem. Ugyanis ezzel "mutatkozik be", hogy töle mit várhatok. Alkalmira fut e meg ilyesmik.
Sokan persze kapàsbol szexelnek mégis kialakul egy müködö kapcsolat belöle.
Viszont nekem ennyitöl mégcsak a bizalmam sem alakul ki a màsikban, addig sem jutok el.
"Sokan persze kapàsbol szexelnek mégis kialakul egy müködö kapcsolat belöle."
Az esetek 99%-ban nem alakul ki belőle normális kapcsolat.
A penztarca vastagsàg az mas tema.
Az utodnemzési ösztönböl ered (azaz nem tudtaos sokszor)hogy az utodok biztonsàgban legyenek. Az allatvilàgban a fizikai erö szamit biztonsagnak ezert az erösebb kan viszi a nöt, embereknél màr azert a penz is jatszik.
Mégis mit lehet várni egy munkanelkülitöl vagy drogostol vagy egy csövestöl vagy vagy sorolhatnàm.
Boldog csalàdot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!