*homlokegyenest ellentmond a külsejèvel, ugy értem hogy kivülröl egy nagy kemeny sracnak jön le, de amugy nagyon nem az.
2020. ápr. 14. 19:51
8/11 anonim válasza:
no most manapság ugye youtube link lévén megkérdezhetnénk, hogy most Győrfi Palira gondoltál-e, vagy utána a két méteres pasira...
de nem húzom az agyadat :D
nos, nekem szimpatikus, és bejön. De nem azért, mert két méteres, vagy mert izmos. Ha 170 centi lenne, és csak egészségesen izmos, akkor is tetszene. Egyszerűen az arcvonásai, a kisugárzása szimpatikus, és nekem z a fő szempont egy pasiban, a többi testi adottság totálisan mellékes.
2020. ápr. 14. 20:09
9/11 anonim válasza:
Nekem bejön, szerintem a maga módján "izgalmas", hogy ilyen a testalkata/mérete.
2020. ápr. 14. 20:09
10/11 anonim válasza:
Annyira nem frusztrálhatja a magassága, mert holland, az echte hollandok között pedig nagyon sok magas ember van. A nők is igen magasan hordják a bugyijukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!