Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan lehet megállapítani,...

Honnan lehet megállapítani, hogy ki cigány, és ki csak barna bőrű?

Figyelt kérdés

Mármint, extrém esetekben fel tudom ismerni őket, de sokszor nem vagyok benne biztos.

Például van egy (volt) osztálytársam, aki szerintem cigány származású, de nem vagyok benne biztos. Privátban tudok képet küldeni (ha nem illegális)

2021. máj. 19. 16:20
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Plusz csak azért mert két ember "nem fehér", még nincs köze egymáshoz.
2021. júl. 2. 10:05
 32/33 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló már leirta. Genetikai vizsgálattal lehet csak pontosan megállapitani. De ezt se ugy képzeld el, hogy van kifejezett cigány gén, hanem akinek kimutatják a dél ázsiai származást, az valószinü roma, mert onnan származnak, persze keveredtek közben másokkal is, de ez volt az alap származás, ehhez keveredett még a többi.
2021. nov. 27. 17:38
 33/33 anonim ***** válasza:
Dél Ázsia egyenlő Indiai szubkontinens, indiaiak eléggé hasonlitanak kinézetben is a cigányokra. Viszont ha csak valakinek barna a bőre az semmit nem jelent, mert ezer féle népcsoport van ilyen: például a magyarokban általában megvan a Nyugat Ázsiai egyenlő török, iráni, iraki, valamint Közép Ázsiai kazah, türkmén, üzbég stb. származás, amitől simán lehet barna a bőre, ha éppen azokat az allélokat örökli. Hiába vagyunk már 1000 éve Európában és keveredtünk szláv, német, balkáni stb. emberekkel, lehet barna a bőr. De mondom egy indiai nem olyan kinézetü mint egy török, iráni, grúz, örmény, hiába sötét a bőre.
2021. nov. 27. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!