Fiúk is tudnak hisztizni vagy csak nőknek van ilyen adottsága?
Figyelt kérdés
Nem provokatív csak elgondolkoztam rajta . Írjátok le a véleményeteket2021. máj. 18. 20:22
11/22 anonim válasza:
Kevesebbet hisztiznek a férfiak (már aki ugye), viszont sokkal több energiát fektetnek a hisztizésbe.
12/22 anonim 

válasza:

Férfiaknál inkább ha normális akkor csak nyügős, nem hisztis, de volt egy haverom tinidszerkormba aki hisztis volt, de nagyon, szóval nem csak a nők.
13/22 A kérdező kommentje:
Nyugodtan jöhetnek még válaszok kíváncsi vagyok a véleményetekre
2021. máj. 18. 20:44
14/22 anonim 

válasza:

mindenki hisztis csak a mértéke változik , káromkodás is egyfajta hiszti . a hagyományos hiszti valóbban a nőkre jellemző
15/22 anonim 

válasza:

Ez a sok nő ami itt van mind jöjjön az ágyamba. Össze lennék préselve, nők között.
16/22 anonim 

válasza:

Ha látnád néha a barátomat tajtékzani. Sokszor gondoltam már, hogy nekem csajom van, nem faszim. Nekem is megvannak a hisztis témáim, de ő sokkal rosszabb.
17/22 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy a sok hülye libának honnan jött ez a gyökér sztereotípia, hogy a megfázott férfiak hisztiznek. Én pont hogy fordítva látom, én meg soha nem voltam kiakadva egy kis megfázástól, meg egyik férfi ismerősöm se. Szóval libuskák, legyetek szívesek, NE kenjétek ezt ránk, jó? Köszi. 😁
18/22 anonim 

válasza:

A megfázást én sem értem. Akkor inkább alszanak szerintem. Talán faceről szedték valami mémben és azt hitték, hogy mekkora igazság meg, hogy milyen egyediek, ha ezt hangoztatják.
19/22 anonim 

válasza:

Pasik is tudnak hisztizni, csak ha egy nő valamin kiakad , kikeri maganak az = hiszti, ha egy pasi akkpr az semmikepp sem szamit annak.
20/22 anonim 

válasza:

#17: Szerinted te most mit csinálsz? Elárulom: mocskosul hisztizel éppen. Ez pont a tipikus a pasihiszti, amit levágtál itt. Vizuális típius lévén, szinte látom magam előtt, ahogy csapkodod a billentyűket és/vagy közben toporzékolsz is hozzá. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!