Jól látom hogy az öntelt nőknek sok barátjuk van ?
Figyelt kérdés
Úgy látom a környezetemben lévő beképzelt, másokat lenéző csajokat mindig körül zsongják az emberek, mindig van kivel lógniuk. Férfiak-nők egyaránt. Az amicsi filmekben tipikusan ilyen a mean girl karakter, aki pl. kineveti azt, aki beteg vagy bánt másokat. A normálisabb, jóérzésű emberek után kevesebben mennek. Ez máshol is így van vagy csak én látom ezt? Miért olyan népszerűek ezek az emberek ?2021. máj. 11. 20:56
1/3 anonim válasza:
Nálam ugyan ez a helyzet. Bárhova mentem pl tanulni a Michael Kors táskás lányok mindig többen voltak..akiknek nem volt márkás ruhájuk vagy kiegészítőjük azokhoz nem szóltak. Úgy gondolják a hozzájuk külsőleg nem hasonlító személyek nem tudnak velük azonosulni vagy nincs közös téma..ahogy hallottam nekik legfőbb témájuk a műköröm, műszempilla stb. Meghát anyagi szempontból is távol állnak úgymond a népszerűtlen diákoktól és nem akarják magukat égetni, hogy ilyenekkel barátkoznak. 23/L
2/3 anonim válasza:
Nagyobb mennyiségű, de rosszabb minőségű kaocsolataik vannak. Normális helyeken éppen az ilyeneket tekintik alantasnak. Helye válogatja hogy hol milyen a közösség.
3/3 anonim válasza:
Igen, mert sokan imádják a flegmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!